Vuodenaika värianalyysi

Vuodenaika värianalyysi. Selvitä sinulle parhaiten sopivat värisävyt. Hinta sisältää värianalyysin ja värikartan. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Vuodenaika värianalyysi

Vuodenaika värianalyysi on menetelmä, joka auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivimmat värit ottaen huomioon ihosi sävyn, hiustesi värikirjon ja silmiesi värin. Tämä analyysi tehdään yleensä neljään eri vuodenaikaan perustuen: kevät, kesä, syksy ja talvi. Jokaisella vuodenajalla on omat tunnusomaiset värit, jotka korostavat ulkonäköäsi parhaiten. Nämä värit voivat tehdä ihmeitä ulkonäöllesi ja antaa sinulle lisää itsevarmuutta.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Kevät

Kevään ihon sävy on yleensä lämmin ja kultaiset sävyt sopivat heille parhaiten. Kevään väripalettiin kuuluvat pehmeät pastellisävyt kuten vaaleanpunainen, minttu vihreä ja vaalea laventeli. Kirkkaat ja raikkaat värit kuten koralli, turkoosi ja kirkas vihreä sopivat myös hyvin keväälle. Nämä värit tuovat hehkua ihollesi ja saavat sinut näyttämään virkeältä.

Kesä

Kesän ihon sävy on usein vaalea ja viileä, joten pehmeät ja hienostuneet värit sopivat heille parhaiten. Kesän väripalettiin kuuluvat pehmeät pastellisävyt kuten vaaleanpunainen, laventeli ja vaalea turkoosi. Myös viileät sinisen eri sävyt sekä murretut vihreät ja vaaleat roosat ovat kesälle suotuisia värejä. Nämä värit pehmentävät kasvojesi piirteitä ja tuovat esiin luonnollisen kauneutesi.

Syksy

Syksyn ihon sävy on yleensä lämmin ja kultaiset, maanläheiset sävyt sopivat heille parhaiten. Syksyn väripalettiin kuuluvat kirkkaat tiilenpunainen, syvät oranssit ja murretut oliivinvihreät. Myös lämpimät ruskean, terrakotan ja ruosteen sävyt ovat syksylle imartelevia värejä. Nämä värit tuovat lämpöä ja syvyyttä ulkonäköösi.

Talvi

Talven ihon sävy on usein vaalea ja viileä, joten kirkkaat ja kylmät sävyt sopivat heille parhaiten. Talven väripalettiin kuuluvat voimakkaat ja kontrastiset värit kuten syvä tummansininen, kylmä purppura ja kirkas punainen. Myös musta, valkoinen ja terävästi leikatut värit sopivat talvelle hyvin. Nämä värit korostavat jääkuningattaren kauneutta ja tuovat siihen ripauksen draamaa.

Yhteenveto

Jokaisella vuodenajalla on omat luonteenomaiset väripalettinsa, joista voit valita juuri sinulle sopivimmat värit. Vuodenaika värianalyysi auttaa sinua löytämään ne värit, jotka korostavat parhaiten ulkonäköäsi ja saavat sinut loistamaan. Muista kuitenkin, että nämä ovat vain suosituksia, ja tärkeintä on, että tunnet olosi itsevarmaksi ja kauniiksi valitsemissasi väreissä. Älä pelkää kokeilla rohkeasti erilaisia sävyjä ja löydä ne värit, jotka tekevät sinut onnelliseksi!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta vuodenaika värianalyysi. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.