Hiustenvärjäys

Hiustenvärjäys Helsingissä – Parturi-kampaamo QTime

Hiustenvärjäys Helsinki – Tutustu meihin

Tarvitsetko hiustenvärjäystä?

Hiustenvärjäys on yksi kampaamomme tarjoamista palveluista Helsingissä. Hiusten värjäyksellä tarkoitetaan hiusten sävyn muuttamista esimerkiksi vaaleammaksi, tummemmaksi tai muuten uniikiksi. Kampaamomme tarjoaa erilaisia värjäysvaihtoehtoja niin pienestä päivityksestä suurempaan muutokseen. Voit valita palveluvalikoimastamme erilaisia sävyjä ja värjäysmenetelmiä, kuten erilaisia moniväri- ja raidoituspaketteja tai leikkaus- ja värjäyspaketteja.

 

Kampaajamme käyttävät ainoastaan alan laadukkaimpia värisarjoja ja välineitä hiustenvärjäykseen. Ammattitaitoiset parturi-kampaajamme omaavat laajan väriopin sekä erilaiset väritekniikoiden tuntemukset, joka auttaa asiakasta löytämään hänelle parhaiten sopivan hiustenvärjäyksen. 

 

Voit valita hiustenvärjäyksen lisäksi leikkaus- ja värjäyspaketin, jonka avulla syntyy kantajalleen sopiva lopputulos. Suosittelemme valitsemaan kampaamopalveluistamme leikkaus- ja väripaketti, mikäli tahdot pysyä samalla tummuusasteella tai tummentaa hiuksiasi. Valitse taas moniväri- ja raidoituspaketti, mikäli tahdot lähtötilannetta vaaleamman, raidoitetun tai monivärisen lopputuloksen. Helsingissä sijaitseva kampaamomme avulla löydät sinulle sopivan niin perinteisen kuin trendikkään värjäyksen, joka korostaa persoonallisuuttasi. Saavutamme yhdessä varmasti haluamasi lopputuloksen, joka vastaa sinun toiveitasi ja tarpeitasi.

Mitä maksaa hiustenvärjäys?

Kampaamossamme hiustenvärjäyksen hinta vaihtelee 83 € - 184 € välillä. Hiustenleikkaus- ja värjäyspaketti vaihtelevat 119 € - 221 € välillä ja moniväri- ja raidoituspaketit vaihtelevat 124 € - 231 € välillä. Ajankohtaiset hinnat löytyvät hinnastostamme. Katso hinnastomme: Hiustenvärjäys hinnasto QTime

Miksi kannattaa valita meidän hiustenvärjäyksemme monista Helsingin hiustenvärjäyksistä?

Luomme sinun hiuksillesi toimivia ja arkeasi helpottavia ratkaisuja, sopivuusajattelua ja uusimpia trendejä ammattitaitoisesti soveltaen. 

 

Luksusta päivääsi tuovat hierovat tuolit, tuoreimmat aikakauslehdet sekä laaja tee- ja erikoiskahvimenu, jonka valikoimasta voit nauttia hiusmuotoilun ohessa. 

 

Meiltä löytyy kattava hiustenhoito- ja muotoilutuotevalikoima. Neuvomme käyntisi yhteydessä hiuksillesi sopivat hoito- ja muotoilutuotteet sekä opastamme tuotteiden käytössä.

 

Palveluvalikoimamme koostuu tarkoista teknisistä hiustenleikkauksista, taidokkaasta väriosaamisesta sekä toimivien kokonaisuuksien luomisesta sopivuusajattelua ja uusimpia trendejä ammattitaitoisesti soveltaen.

 

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.