QTIME TIIMI

Ammattilaisiamme yhdistää palava intohimo hiussuunnitteluun, vahva tekninen leikkaus- ja värjäysosaaminen, sopivuusajattelu sekä jatkuva kouluttautuminen. Tasot kertovat kampaajasi omasta kehityksestä ja ideologiamme sisäistämisestä.

Polkunsa alkutaipaleella olevat Junior Hair Designerit ovat taidokkaita kampaajia, jotka omaavat palavan halun kehittymiseen. Hair Designerit soveltavat jo luontevasti eri tekniikoita sekä ehdottavat asiakkailleen uutta. Advanced Hair Designerilla on monipuolinen osaaminen erilaisista, haastavammistakin töistä. Top Hair Designer on kokenut ammattilainen, jonka tekniset taidot ovat vahvat. Kyky hahmottaa kokonaisuuksia soveltuu erinomaisesti isompiin muutostöihin sekä vaativampiin leikkauksiin.

QTIME HAIR DESIGNIN TIIMI

ALIXNETTISIVU-4
ALIXNETTISIVU-5

ALIX

JUNIOR HAIR DESIGNER

Alix säteilee lempeää, luovaa ja avointa energiaa. Hänen vahvuutensa piilevät raidoituksissa ja androgyyneissä tyyleissä. Lisäksi kiinnostuksenkohteisiin kuuluu kerrostetummat leikkaustyöt. Asiakastyössä Alix rakastaa luoda juuri sinulle sopivan ilmeen, joka heijastaa niin tyyliäsi kuin persoonaasi. Hän ei ainoastaan tarjoa hiustenleikkuuta, vaan jakaa myös inspiraatiota ja ideoita oman tyylin löytämiseksi. Istuudu Alixin penkkiin ja anna tämän luovan taiturin viedä sinut kohti juuri sinulle räätälöityä ilmettä.

Alix is also fluent in English.

uudet-12
uudet-11

JOPO

HAIR DESIGNER
MAKE UP ARTIST

Rennon, mutta määrätietoisen Jopon vahvuus on ihmisten kohtaaminen, ja asiakkaan hiusunelmien toteuttaminen. Luova ja ammattitaitoinen värien hallinta on hänellä huippuluokkaa. Aikaisemmin Jopo on toiminut myös meikkaaja-maskeeraajana. Qtimen ulkopuolella Jopon voi kohdata Helsingin klubeilla DJ:nä tai satunnaisesti maskeerauskoulu Pro Maker Academyssa opettajana.

Jopo is also fluent in English.

Qtime_henkilökunta_tiimi_Maarit_Vuorenniemi
Qtime_henkilökunta_tiimi_Maarit_Vuorenniemi2

MAARIT

HAIR DESIGNER
MAKE UP ARTIST

Huumorintajuinen ja määrätietoinen Maarit valmistui vuoden 2019 keväällä kampaajaksi, sekä meikkaajaksi. Häneltä löytyy erinomainen taito kuunnella ja huomioida asiakkaansa konsultaatiosta hiusten viimeistelyyn, sekä tuoteopastukseen saakka. Maaritin erityisosaamisiin lukeutuvat niin värjäys- ja raidoitustyöt kuin meikit ja kampauksetkin. Tällä hetkellä tämä moniosaaja kehittää teknisen leikkauksen osaamistaan ja on keskittynyt hiomaan taitojaan erityisesti keskipitkien ja lyhyiden hiusten saralla.

Maarit is also fluent in English.

uudet-03
uudet-02

MIIA

HAIR DESIGNER

Miia rakastaa uuden oppimista ja hän onkin ehtinyt kartuttaa taitojaan monissa eri tehtävissä. Tämän moniosaajan koulutuspolulta löytyvät mm. markkinointi- ja estenomi-opinnot sekä graafisen suunnittelun lisäkoulutus ja parturi-kampaajan tutkinto. Tämä hiusmuotoilija on erikoistunut pitkien ja polkkamittaisten hiusten vaalennustekniikoihin. Sisällöntuotannon työt sekä video- ja valokuvausopinnot vievät tällä hetkellä suurimman osan hänen ajastaan, joten Miian penkkiin haaveilevia neuvomme varaamaan aikansa puhelimitse.

uudet-10
uudet-09

RONJA

ADVANCED HAIR DESIGNER
VÄRIKONSULTTI

Ronja on valmistunut alalle vuonna 2017. Tämä hiusalan ammattilainen on intohimoinen, tekninen ja varma hiustenleikkaaja sekä luova värien käyttäjä. Jatkuva osaamisen kehittäminen ja kouluttautuminen pitää Ronjan motivoituneena ja on tärkeä osa hänen tapaansa tehdä hiuksia!

Ronja is also fluent in English.

TÄMÄ(1)
TÄMÄ

EDDIE

ADVANCED HAIR DESIGNER

Eddie on vuonna 2014 valmistunut taitava hiusalan ammattilainen. Hän on vuosien varrella hionut taitojaan sekä jokapäiväisessä liiketyöskentelyssään että huippuluokan koulutuksissa ulkomailla. Vankka ammattitaito on Eddien ehdoton ässä hihassa ja se pitää hänet inspiroituneena. Edi toteuttaa asiakkailleen sekä toimivat leikkaukset että mehukkaat värjäykset, jotka korostavat heidän parhaimpia piirteitään.

Qtime_henkilökunta_tiimi_Linda_Rosendahl
Qtime_henkilökunta_tiimi_Linda_Rosendahl2

LINDA

ADVANCED HAIR DESIGNER ÄITIYSLOMALLA

 

Linda on vuonna 2007 alalle valmistunut, helposti lähestyttävä, tyyni ja herttainen luonne. Hän on tasaisen varma tekijä – laatu on aina taattua. Lindan tekniset leikkaustaidot tunnetaan erityisesti klassisista polkista. Hän muotoilee pitkiä ja lyhyitä hiuksia erittäin taitavasti. Erityisosaamisiin lukeutuvat myös klassisen tyylikkäät värjäys- ja raidoitustyöt. Tällä hetkellä luova hiustaiteilija työskentelee liikkeessämme osa-aikaisena.

Linda is also fluent in English.

Qtime_henkilökunta_tiimi_Anna_Vuoristo
Qtime_henkilökunta_tiimi_Anna_Vuoristo2

ANNA

TOP HAIR DESIGNER

Anna tunnetaan loistavana parturi-kampaajana, joka keskustelee, ehdottaa ja perustelee. Hän värjää hiuksia intohimolla ja taidolla ratkaisten kaikki värjäämisen liittyvät haasteet. Alalle Anna valmistui Turun ammatti-instituutista yo-pohjaiselta parturi-kampaajalinjalta 2007. Hän on käynyt myös maskeeraajakoulun ja työskennellyt värikouluttajana.

Anna is also fluent in English.

henksukuvat-3-2
henksukuvat-4-2

DISA

TOP HAIR DESIGNER

Oulussa parturi-kampaajaksi 2013 valmistunut ja QTimessa vuodesta 2017 toiminut Disa tunnetaan avoimena, iloisena ja ratkaisukeskeisenä ammattilaisena. Asiakkaan tyylin huomioiden ja ajan trendejä yhdistäen, hän pyrkii aina löytämään parhaan mahdollisen kokonaisuuden, sekä tarpeen vaatiessa ehdottamaan uutta. Suurin ilo syntyy, kun asiakkaalle löydetään helppohoitoinen sekä toimiva malli ja värjäys. Disan sanoin: ”Nautin, kun näen asiakkaan silminnähden onnellisena ja tyytyväisenä lopputulokseen”. Disa tunnetaan myös loistavista taidoistaan käsitellä kiharoita.

Disa is also fluent in English.

Qtime_henkilökunta_tiimi_Sini_Roponen
Qtime_henkilökunta_tiimi_Sini_Roponen2

SINI

TOP HAIR DESIGNER

Varma ja luotettava. Sellainen on vuonna 2007 kampaajaksi valmistunut Sini, yksi Qtimen ensimmäisistä kampaajista. Pikkutarkka näpertelijä rakastaa teknisesti vaativaa lyhyiden ja puolipitkien hiusten leikkaamista ja värjäämistä. Hän on näkemyksellinen ammattilainen.

Sini is also fluent in English.

uudet-06
uudet-05

EMMI

TOP HAIR DESIGNER

Emmi on kokonaisvaltaisen tyylin todellinen asiantuntija. Hän valmistui parturi-kampaajaksi vuonna 2010 sekä stylisti-meikkaajaksi vuonna 2014 ja on työskennellyt siitä lähtien yrittäjänä Sassoon-liikkeissä. Valloittavasta hymystään ja tarkasta leikkaustaidostaan tunnettu Emmi on myös loistava asiakaskokemuksen luoja. Hänen penkissään saakin lähes kuninkaallista kohtelua. Emmin penkkiin saapuessaan asiakas saa nautinnollisen ja rentouttavan kampaajakäynnin lisäksi tarkkaan viimeisteltyyn, omaan tyyliin täydellisesti sopivan lopputuloksen.

Qtime_henkilökunta_tiimi_Jaana_Mäyrä
Qtime_henkilökunta_tiimi_Jaana_Mäyrä

JAANA

TOP HAIR DESIGNER

Jaana on vuodesta 2004 alalla ollut, kokenut ja rohkea moniosaaja, jolla on palo erityisesti leikkaus- ja värikokonaisuuksiin. Liiketyön ohella hän toimii myös L’oréalin freelancer kouluttajana. Jaanalle on tärkeää että asiakas nähdään, kohdataan ja kuullaan omana itsenään. Suurin inspiraation lähde on asiakas itse ja tavoite onkin, että asiakkaan ulkoinen ja sisäinen olemus resonoivat. Jaanan sanoin: ”Autenttisuus sekä persoonallisuus on aina kaunista”.

Jaana is also fluent in English.

uudet-08
uudet-07

NINA

TOP HAIR DESIGNER

Nina on luova ja räväkkä persoona, joka toteuttaa suuretkin muutokset jännittämättä. Hän rakastaa värejä. Hiusten värjääminen onkin Ninalle intohimo. Hair Club Esa Kokko -koulusta valmistunut parturi-kampaaja on työskennellyt alalla vuodesta 2009 muun muassa Salon Managerin tehtävissä sekä suorittanut Sassoonin ABC-kurssit.

henksukuvat-2
henksukuvat-5

NINNI

TOP HAIR DESIGNER
VÄRIKONSULTTI

Ninni on Qtimen rohkea, empaattinen ja kannustava omistaja. Alalla vuodesta 2002 työskennellyt, luontoa rakastava Beauty Colors -värikonsultti on vahvistanut osaamistaan säännöllisesti muun muassa Sassoon-koulutuksissa. Ninni rakastaa ratkoa asiakkaiden hiushaasteita ja hyödyntää työskentelyssään sopivuusajattelua. Tarkat värivalinnat ja leikkauksen ajanhenkisyys ja täydellinen sopivuus asiakkaalle ovat työn kulmakiviä. Mikä parasta, Ninni tekee myös kasvivärejä!

sannikuva
sannikuva-2

SANNI

TOP HAIR DESIGNER
VÄRIKONSULTTI

Sanni on luova ja tekninen huippulahjakkuus. Alalla hän on ollut vuodesta 2002. Sanni on suorittanut lukuisia Sassoon-koulutuksia, opiskellut itsekin kouluttajaksi ja valmistunut Beauty Colorsin värikonsultiksi. Nyt Sanni on toinen Qtimen ylpeistä omistajista. Tukan leikkaaminen on hänelle kuin meditaatiota. Positiivinen tunnelma, vuorovaikutus ja työn jäljen näkeminen heti ovat lähellä sydäntä.

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.