Kampaaja

Kampaaja Helsingissä – Parturi-kampaamo QTime

Kampaaja Helsinki – Tutustu meihin

Kampaajamme Helsingissä osaavat tehdä laajan valikoiman palveluita asiakkaillemme. Kampaajamme pystyvät tekemään mm. hiusten leikkaus ja muotoilu, hiustenvärjäykset, kampaukset, meikkaukset, morsiuspaketit ja lisäpalvelut. Lisäpalveluina on mahdollista saada esimerkiksi kulmien ja ripsien värjäystä sekä kulmien muotoilua. Ammattilais-kampaajamme osaavat ehdottaa sinulle konsultaation yhteydessä lisäpalveluita, hiustesi tarpeiden ja toivotun lopputuloksen mukaan. Kampaajat neuvovat käyntisi yhteydessä hiuksillesi sopivat hoito- ja muotoilutuotteet sekä opastamme tuotteiden käytössä. Kaikki kampaajamme ovat ammattilaisia, joita yhdistää palava intohimo hiussuunnitteluun, vahva tekninen leikkaus- ja värjäysosaaminen, sopivuusajattelu sekä jatkuva kouluttautuminen.

Kampaamomme sijaitsee aivan Helsingissä keskustassa, ja voit valita erilaisia hiustenleikkauksen ja hiustenvärjäyksen lisäksi erilaisia leikkaus- ja värjäyspaketteja tai moniväri- ja raidoituspaketteja, joiden avulla syntyy kantajalleen sopiva lopputulos.

Kampaajamme ovat avoinna kaikille, mikäli siis tarvitset erinomaista kampaamoa ja kampaajaa Helsingistä. Ole meihin yhteydessä! Ammattilaisemme osaavat varmasti ehdottaa juuri sinulle sopivia palveluita, hiustesi tarpeiden ja toivotun lopputuloksen mukaan.

Mitä maksaa kampaaja?

Kampaamossamme kampausten hinnat vaihtelevat 98€ – 125€ välillä. Ajankohtaiset hinnat löytyvät hinnastostamme. Katso hinnastomme: Kampaaja hinnasto Qtime

Miksi kannattaa valita meidän kampaajamme monista Helsingin kampaajista?

Luomme sinun hiuksillesi toimivia ja arkeasi helpottavia ratkaisuja, sopivuusajattelua ja uusimpia trendejä ammattitaitoisesti soveltaen. 

Luksusta päivääsi tuovat hierovat tuolit, tuoreimmat aikakauslehdet sekä laaja tee- ja erikoiskahvimenu, jonka valikoimasta voit nauttia hiusmuotoilun ohessa. 

Meiltä löytyy kattava hiustenhoito- ja muotoilutuotevalikoima. Neuvomme käyntisi yhteydessä hiuksillesi sopivat hoito- ja muotoilutuotteet sekä opastamme tuotteiden käytössä.

Palveluvalikoimamme koostuu tarkoista teknisistä hiustenleikkauksista, taidokkaasta väriosaamisesta sekä toimivien kokonaisuuksien luomisesta sopivuusajattelua ja uusimpia trendejä ammattitaitoisesti soveltaen.

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.