Morsiuspaketti

Morsiuspaketti Helsingissä – Parturi-kampaamo QTime

Morsiuspaketti Helsinki  – Tutustu meihin

Tarvitsetko morsiuspaketin tai kentien sulhasesi?

Oletko menossa naimisiin, ei hätää! Helsingissä toimiva kampaamomme auttaa sinua onnistumaan tärkeässä päivässäsi. Morsiuspaketit räätälöidään aina sinun tarpeisiisi. Valittavissa on niin hius- kuin meikkipalvelutkin morsiamelle, kaasoille sekä sulhaselle.

Mitä maksaa morsiuspaketti?

Morsiuspakettien hinta alkaen 258 €. Ajankohtaiset hinnat löytyvät hinnastostamme. Katso hinnastomme: Morsiuspaketti hinnasto QTime

Miksi kannattaa valita meidän kampaamomme monista Helsingin kampaamoista?

Luomme sinun hiuksillesi toimivia ja arkeasi helpottavia ratkaisuja, sopivuusajattelua ja uusimpia trendejä ammattitaitoisesti soveltaen.

 

Luksusta päivääsi tuovat hierovat tuolit, tuoreimmat aikakauslehdet sekä laaja tee- ja erikoiskahvimenu, jonka valikoimasta voit nauttia hiusmuotoilun ohessa. 

 

Meiltä löytyy kattava hiustenhoito- ja muotoilutuotevalikoima. Neuvomme käyntisi yhteydessä hiuksillesi sopivat hoito- ja muotoilutuotteet sekä opastamme tuotteiden käytössä.

 

Palveluvalikoimamme koostuu tarkoista teknisistä hiustenleikkauksista, taidokkaasta väriosaamisesta sekä toimivien kokonaisuuksien luomisesta sopivuusajattelua ja uusimpia trendejä ammattitaitoisesti soveltaen.

 

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.