Hiustenleikkaus

Hiustenleikkaus Helsingissä – Parturi Kampaamo QTime

Hiustenleikkaus Helsinki – Tutustu meihin

Hiustenleikkaukset ja -muotoilut ovat tärkeä osa kampaamopalveluita, ja olemme ylpeänä vieneet hiustenleikkauksen Helsingissä teknisesti uudelle tasolle. Olemme parturi-kampaamo, joka on tunnettu tarkoista, teknisistä leikkauksista. Ammattitaitoiset ja kokeneet hiustenleikkauksen ja muotoilun ammattilaisemme pystyvät auttamaan asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivan tyylin. Kampaajamme taitavat niin klassiset kuin trendikkäämmätkin hiusten leikkaukset. Tarjoamme hiustenleikkauksia, jotka ottavat huomioon asiakkaiden ainutlaatuiset piirteet ja persoonan. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia muotoilumenetelmiä, joita hyödyntäen ja asiakkaan toiveita kuunellen luomme hänelle parhaiten toimivan hiusmallin. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi sopivuusajattelua hyödyntäen pyrimme löytämään jokaiselle asiakkaalle juuri heille sopivan hiustenleikkauksen ja -tyylin.

Mitä maksaa hiustenleikkaus?

Kampaamossamme hiustenleikkauksen hinta vaihtelee 42 € - 105 € välillä. Ajankohtaiset hinnat löytyvät hinnastostamme. Katso hinnastomme: Hiustenleikkaus hinnasto QTime

Miksi kannattaa valita meidän hiustenleikkauksemme monista Helsingin hiustenleikkauksista?

Luomme sinun hiuksillesi toimivia ja arkeasi helpottavia ratkaisuja, sopivuusajattelua ja uusimpia trendejä ammattitaitoisesti soveltaen. 

 

Luksusta päivääsi tuovat hierovat tuolit, tuoreimmat aikakauslehdet sekä laaja tee- ja erikoiskahvimenu, jonka valikoimasta voit nauttia hiusmuotoilun ohessa. 

 

Meiltä löytyy kattava hiustenhoito- ja muotoilutuotevalikoima. Neuvomme käyntisi yhteydessä hiuksillesi sopivat hoito- ja muotoilutuotteet sekä opastamme tuotteiden käytössä.

 

Palveluvalikoimamme koostuu tarkoista teknisistä hiustenleikkauksista, taidokkaasta väriosaamisesta sekä toimivien kokonaisuuksien luomisesta sopivuusajattelua ja uusimpia trendejä ammattitaitoisesti soveltaen.

 

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.