helmikuu 06, 2023

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä.

”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa. Hän ei ole hiushaasteidensa kanssa yksin. Moni asiakkaamme on tuskaillut hiustensa kanssa, ennen toimivien ratkaisujen löytymistä. 

Onneksi ratkaisu on lähellä! Mirkan muutoksesta vastaavalla Advanced Hair Designerilta Eddieltä löytyy näkemys tulevasta, toimivasta lopputuloksesta. Konsultaatiossa nousee esiin oman rohkean tyylin tukeminen leikkauksella ja värillä ja toimivien kotituotteiden löytyminen. Hiusten toivotaan tuntuvan jälleen runsaammilta ja sävyn korostavan Mirkan piirteitä. ”Nyt tuodaan hiuksiin lisää särmää.”, Mirka ja Eddie molemmat toteavat.


Mirkan hiukset ennen muutosta. Kasvatuksesta huolimatta hiukset tuntuivat ohuilta ja niistä puuttui eloisuus.

Hiukset leikataan helposti muotoiltavaan lyhyempään malliin ja ne saavat kuparisen värin. Hiukset tuntuvat runsaammilta, malli tukee Mirkan omaa tyyliä ja kuparisuus palauttaa värin kasvoille.

Eddie opastaa Mirkaa oikeista tuotevalinnoista föönauksen yhteydessä. Toimiva leikkaus ja väri saavat lisäarvoa hiusten viimeistelystä. Vaikka taitava leikkaus ei suurta viimeistelyä tarvitse, muutamalla tuotteella voi kuitenkin lisätä runsauden tuntua.

Yksi tärkeimmistä työkaluista on Vess -puolipyöröharja, jolla on yksinkertaista luoda ilmava sekä kiiltävä föönaus myös kotona. Kuivauksen yhteyteen Eddie suosittelee lisäämään Sebastianin Volupt Spray -muotoilusuihkeen, joka sisältää lämpösuojan sekä pidon ja jättää hiuksen ilmavaksi.

Uusi leikkaus ja väri saavat Mirkan sädehtimään. Hair Designer Jopon luoma heleä päivämeikki valittiin toimimaan yhteen Mirkan uusien sävyjen kanssa. Hiukset ovat viimeistelyä vaille valmiit. 

Uusi hiusmalli on luotu helposti muunneltavaksi. Sebastianin Texture Maker -rakennesuihkeella Eddie vaihtaa käden käänteessä viimeistelyn sileämmästä rennompaan lopputulokseen. ”Tuotetta suihkutetaan käsiin ja sitten pörrötetään. Hiuksia voi siirrellä sormin ronskistikin, jotta saadaan aikaan enemmän tekstuuria sisältävä viimeistely”, Eddie opastaa.

Muutos on ollut Mirkalle suuri, mutta kokee uuden hiustyylinsä pukevan häntä. Pienen totuttelun jälkeen hän on viihtynyt siinä äärettömän hyvin. ”Moni on kehunut hiusteni sopivan minulle todella hyvin. Leikkaus on muunneltavissa ja sillä saa vaihtelua ilmeeseen. Pidän varmasti jatkossakin lyhyen mallin. Olen oikein tyytyväinen.”, Mirka kehuu kuukauden kuluttua muutoksesta.

Käytetyt tuotteet: 

Sebastian Volupt -shampoo ja -hoitoaine 32,50/36,50€

Sebastian Volupt Spray -muotoilusuihke 32,50€

Sebastian Texture Maker -rakennesuihke 31,50€

Vess -keraaminen puolipyöröharja 35€

Haluatko perehtyä lisää ohuiden ja hentojen hiusten haasteiden selättämiseen?

Tässä muut blogitekstimme aiheesta:

https://www.qtime.fi/fi/qblog-hennot-ja-ohuet-hiukset-viimeistely

https://www.qtime.fi/fi/qblog-hennot-hiukset-paksummiksi

https://www.qtime.fi/fi/qblog-ohuiden-hiusten-leikkaus-ja-vari

 
QTime Hair Design
Malminkatu 20
Kamppi, Helsinki

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Hiusmuutos – Tummasta vaaleaan yhdellä kerralla

Hiusten vaalennus tummasta vaaleaan vaatii ammattitaitoa, tarkkuutta, väriosaamista ja hiusten kunnosta huolehtimista. Tässä Qblogissamme asiakkaallemme Pinjalle toteutettiin pitkistä, tummiksi värjätyistä hiuksista yhdellä kertaa luonnollisen vaalea polkka. 

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.