Parturi

Parturi Helsinki – Tutustu meihin

Parturi-kampaamossamme olemme vieneet hiustenleikkauksen uudelle tasolle. Parturimme ovat tunnettuja tarkasta ja teknisestä otteesta. He pystyvät leikkaamaan niin klassiset kuin trendikkäämmät tyylit. Ammattilaisemme auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan tyylin, käyttäen apunaan sopivuusajattelua. Varaa aika tai tule käymään liikkeessämme, löydämme varmasti sinulle sopivan hiustyylin.

Mitä maksaa parturi?

Parturissamme hinnat vaihtelevat 42€ - 105€ välillä. Ajankohtaiset hinnat löytyvät hinnastostamme. Katso hinnastomme: Parturi hinnasto Qtime

Miksi kannattaa valita meidän parturimme monista Helsingin partureista?

Luomme sinun hiuksillesi toimivia ja arkeasi helpottavia ratkaisuja, sopivuusajattelua ja uusimpia trendejä ammattitaitoisesti soveltaen. 

Luksusta päivääsi tuovat hierovat tuolit, tuoreimmat aikakauslehdet sekä laaja tee- ja erikoiskahvimenu, jonka valikoimasta voit nauttia hiusmuotoilun ohessa. 

Meiltä löytyy kattava hiustenhoito- ja muotoilutuotevalikoima. Neuvomme käyntisi yhteydessä hiuksillesi sopivat hoito- ja muotoilutuotteet sekä opastamme tuotteiden käytössä.

Palveluvalikoimamme koostuu tarkoista teknisistä hiustenleikkauksista, taidokkaasta väriosaamisesta sekä toimivien kokonaisuuksien luomisesta sopivuusajattelua ja uusimpia trendejä ammattitaitoisesti soveltaen.

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.