Kampaamo

Kampaamo Helsinki – Tutustu meihin

Tarvitsetko palvelua kampaamo?

Qtime on arvostettu kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Kampaamomme tehtävänä on luoda sinun hiuksillesi toimivia ja arkeasi helpottavia ratkaisuja. Yrityksemme ammattitaitoiset parturi-kampaajat ja hiussuunnittelijat auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan hiustyylin sopivuus ajattelua ja uusimpia trendejä ammattitaitoisesti soveltaen. Qtime Kampaamo Helsingissä pohjautuu Vidal Sassoonin ajatusmalliin sopivuudesta ja toimivuudesta. Tämä tarkoittaa, että paras lopputulos saavutetaan, kun parturi-kampaajamme ottaa huomioon asiakkaan persoonalliset piirteet, tyyli sekä toiveet. Palvelumme kattavat laajan valikoiman tuotteita ja palveluita, jotka on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan halutun lopputuloksen. Sinulla on mahdollisuus valita esimerkiksi hiustenleikkuusta, hiustenvärjäykseen ja kampaukseen. Näiden lisäksi teemme myös meikkausta, morsiuspaketteja sekä hiusten sävytystä, hoitoa ja muita kauneudenhoitopalveluita.

Mitä maksaa kampaamo?

Kampaamomme hinnat vaihtelevat palvelusta riippuen. Ajankohtaiset hinnat löytyvät hinnastostamme. Katso hinnastomme: Kampaamo hinnasto QTime

Miksi kannattaa valita meidän kampaamomme monista Helsingin kampaamoista?

Luomme sinun hiuksillesi toimivia ja arkeasi helpottavia ratkaisuja, sopivuusajattelua ja uusimpia trendejä ammattitaitoisesti soveltaen. 

Luksusta päivääsi tuovat hierovat tuolit, tuoreimmat aikakauslehdet sekä laaja tee- ja erikoiskahvimenu, jonka valikoimasta voit nauttia hiusmuotoilun ohessa. 

Meiltä löytyy kattava hiustenhoito- ja muotoilutuotevalikoima. Neuvomme käyntisi yhteydessä hiuksillesi sopivat hoito- ja muotoilutuotteet sekä opastamme tuotteiden käytössä.

Palveluvalikoimamme koostuu tarkoista teknisistä hiustenleikkauksista, taidokkaasta väriosaamisesta sekä toimivien kokonaisuuksien luomisesta sopivuusajattelua ja uusimpia trendejä ammattitaitoisesti soveltaen.

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.