Parturi-kampaamo

Parturi-kampaamo Helsingissä – QTime

Parturi-kampaamo Helsinki – Tutustu meihin

Mitä parturi-kampaamomme Helsingissä tarjoaa?

Parturi kampaamomme Helsingistä tarjoaa laajan valikoiman erilaisia palveluita ja tuotteita, joista varmasti löytyy sinulle parhaiten sopiva, arkeasi helpottava ratkaisu. Parturi-kampaajamme ovat Helsingin alansa kärkipäästä ja tarjoavat alusta alkaen sinulle ammattitaitoista palvelua. Tule Qtime parturi-kampaamoomme Helsingissä käymään, jossa luksusta päivääsi tuovat hierovat tuolit, tuoreimmat aikakauslehdet sekä laaja tee- ja erikoiskahvimenu, jonka valikoimasta voit nauttia palvelujemme ohessa.

 

Parturi-kampaamomme palveluvalikoimiin kuuluu kampaukset, hiustenleikkaukset, hiustenvärjäykset ja erilaiset leikkaus- ja värjäyspaketit, moniväri- ja raidoituspaketit, morsiuspaketit ja erilaiset hoito- ja kauneudenhoitopalvelut. Lisäpalveluina saa muun muassa kiiltosävykäsittelyä, erilaisia hoitokäsittelyjä, esivaalennusta, värinpoistoa ja kihartamiskäsittelyä. Näiden lisäksi tarjoamme myös ripsien ja kulmien hoitoa muiden palveluiden yhteydessä.

Tähän tekstiä liikkeestämme ja palveluistamme.
Luksusta päivääsi tuovat hierovat tuolit, ammattimaiset äänentoistolaitteet sekä maailman puhtaimmat teelaadut, joista voit lnauttia hiusmuotoilun ohessa.

Mitä maksaa parturi-kampaamo?

Parturi-kampaamomme hinnat vaihtelevat palvelusta riippuen. Ajankohtaiset hinnat löytyvät hinnastostamme. Katso hinnastomme: Parturi-Kampaamo hinnasto QTime

Miksi kannattaa valita meidän parturi-kampaamomme monista Helsingin parturi-kampaamoista?

Luomme sinun hiuksillesi toimivia ja arkeasi helpottavia ratkaisuja, sopivuusajattelua ja uusimpia trendejä ammattitaitoisesti soveltaen. 

Luksusta päivääsi tuovat hierovat tuolit, tuoreimmat aikakauslehdet sekä laaja tee- ja erikoiskahvimenu, jonka valikoimasta voit nauttia hiusmuotoilun ohessa. 

Meiltä löytyy kattava hiustenhoito- ja muotoilutuotevalikoima. Neuvomme käyntisi yhteydessä hiuksillesi sopivat hoito- ja muotoilutuotteet sekä opastamme tuotteiden käytössä.

Palveluvalikoimamme koostuu tarkoista teknisistä hiustenleikkauksista, taidokkaasta väriosaamisesta sekä toimivien kokonaisuuksien luomisesta sopivuusajattelua ja uusimpia trendejä ammattitaitoisesti soveltaen.

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.