Viileä kesä värianalyysi

Viileä kesä värianalyysi. Selvitä sinulle parhaiten sopivat värisävyt. Hinta sisältää värianalyysin ja värikartan. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Viileä kesä värianalyysi

Kesä on täällä ja se tarkoittaa paitsi aurinkoisia päiviä ja lämpimiä ilmoja, myös uusia hiustrendejä ja värejä! Monet asiakkaamme haluavat kokeilla jotain uutta ja raikasta kesälookia, ja siksi olemme koonneet tämän viileän kesä värianalyysin.

Kun suunnittelet kesälookiasi, on tärkeää ottaa huomioon omat ihonsävysi ja hiustesi luonnollinen sävy. Viileät vaaleat sävyt sopivat usein hyvin henkilöille, joiden ihonsävy on viileä ja hiuksissa on luonnostaan kylmiä sävyjä.

Kaikkein suosituin viileä kesäväri tänä kesänä on trendikäs platina blonde. Tämä upea ja raikas sävy on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kirkastaa lookiaan ja tuoda esiin hiusten luonnollisia sävyjä. Platina blonde sopii erityisen hyvin henkilöille, joiden ihon sävy on vaalea ja hiukset ovat luonnostaan vaaleat.

Toinen suosittu viileä kesäväri on tuhkanvaalea. Tämä pehmeä sävy luo kauniin kontrastin kesän auringonpaisteessa ja sopii hyvin niille, jotka haluavat jotain hieman erilaista mutta silti luonnollista.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Varaa aikasi jo tänään!

Olet sitten suunnittelemassa täydellistä kesälookia tai haluat vain raikastaa hiuksiasi, me Qtime Parturi Kampaamossa olemme täällä auttamassa sinua. Varaa aikasi helposti nettiajanvarauksen kautta ja anna ammattilaistemme luoda sinulle täydellinen viileä kesäväri!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta viileä kesä värianalyysi. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.