Vidal Sassoon kampaamo Helsinki

Etsitkö palvelua Vidal Sassoon kampaamo Helsinki? QTime tarjoaa laadukkaat kampaamopalvelut yli 10 vuoden kokemuksella Helsingissä. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Vidal Sassoon – Kampaamoalan legenda saapuu Helsinkiin

Vidal Sassoon on maailmankuulu kampaamoalan brändi, joka on tunnettu laadukkaista ja tyylikkäistä hiusmuotoiluistaan. Nyt Vidal Sassoon-brändi saapuu myös Helsinkiin, kun uusi Vidal Sassoon kampaamo avataan kaupungin ytimeen. Tämä on hieno uutinen kaikille helsinkiläisille, jotka arvostavat laadukasta ja trendikästä hiusmuotoilua.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Laadukasta ja trendikästä hiusmuotoilua ammattitaitoisen henkilökunnan toimesta

Vidal Sassoon -kampaamossa Helsinki tarjoaa laadukasta ja trendikästä hiusmuotoilua ammattitaitoisen henkilökunnan toimesta. Kampaamon kokeneet kampaajat osaavat luoda juuri sinulle sopivan ja persoonallisen hiuslookin, oli kyseessä sitten trendikäs leikkaus, väri tai kampaus. Vidal Sassoonin kampaajat seuraavat aina alan uusimpia trendejä ja heidän ammattitaitonsa takaa sen, että voit luottaa saavasi juuri sellaisen hiuslookin kuin haluat.

Maailmankuulu brändi luo tyylikkäät ja kestävät hiusmuotoilut

Vidal Sassoonin kampaamossa painotetaan laadukkaiden ja kestävien hiusmuotoilujen tärkeyttä. Brändi on tunnettu siitä, että sen luomat hiusmuotoilut kestävät pitkään ja säilyvät hyvin myös arjen kiireissä. Vidal Sassoonin kampaamoilla käytetään vain parhaita tuotteita ja välineitä, jotta lopputulos olisi aina laadukas ja tyylikäs. Voit siis luottaa siihen, että saat hiusmuotoilun, joka kestää pitkään ja säilyy upeana.

Varaa aikasi kätevästi Vidal Sassoon -kampaamoon Helsinkiin

Vidal Sassoon -kampaamoon Helsingissä voit varata aikasi kätevästi Qtime Parturi Kampaamon nettiajanvarauksen kautta. Qtime tarjoaa helpon ja kätevän tavan varata aika kampaamoon missä ja milloin vain. Voit valita haluamasi palvelun, kampaajan ja ajan nettiajanvarauksen avulla helposti ja vaivattomasti. Näin varmistat, että saat juuri sinulle sopivan ajan kampaamokäynnille Vidal Sassoonin ammattilaisten käsiin.

Päätös: Vidal Sassoon – laadukasta ja trendikästä hiusmuotoilua Helsingissä

Vidal Sassoon -kampaamo Helsinki tarjoaa laadukasta ja trendikästä hiusmuotoilua kaikille kaupungin asukkaille. Kampaamon ammattitaitoinen henkilökunta osaa luoda juuri sinulle sopivan hiuslookin, oli toiveenasi sitten urbaani leikkaus, raikas väri tai elegantti kampaus. Vidal Sassoonin kampaamon laadukkaat tuotteet ja kestävät hiusmuotoilut takaavat sen, että voit nauttia uudesta lookistasi pitkään.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta vidal Sassoon kampaamo Helsinki. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.