Värianalyysi kesä

Värianalyysi kesä. Selvitä sinulle parhaiten sopivat värisävyt. Hinta sisältää värianalyysin ja värikartan. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Värianalyysi kesä

Kesä on auringon, lämmön ja valon aikaa, jolloin luonto herää eloon ja ihmiset kaivavat esiin kesävaatteensa. Värien rooli kesävaatteissa ja meikeissä korostuu entisestään, kun halutaan hehkua terveellistä ja raikasta kesäilmettä. Siksi on tärkeää tehdä värianalyysi kesää varten, jotta löydät ne oikeat sävyt jotka korostavat kauneuttasi parhaiten.

Värianalyysi perustuu siihen, että ihmiset jakautuvat neljään eri värityyppiin: kevät, kesä, syksy ja talvi. Kesätyypille sopivia sävyjä ovat pehmeät ja viileät pastellit sekä kylmät ja vaaleat värit. Tyypillisiä kesän värisävyjä ovat esimerkiksi murretut vihreät, siniset, vaaleanpunaiset ja laventelinsävyt. Nämä värit korostavat kesätyypin vaaleaa ihoa ja vaaleita hiuksia parhaiten.

Värianalyysin avulla voit löytää oman väripalettisi, johon kuuluvat ne sävyt, jotka saavat sinut näyttämään hehkuvalta ja raikkaalta. Kesätyypille suositellaan käytettäväksi pehmeitä ja rauhallisia sävyjä, kuten vaaleanpunaista, laventelia, minttua ja vaaleaa turkoosia. Nämä sävyt sopivat hyvin niin vaatteisiin, meikkeihin kuin hiuksiinkin, ja tekevät kokonaisuudestasi harmonisen ja tasapainoisen.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Värianalyysin hyödyt

Värianalyysi kesätyypille auttaa sinua löytämään ne oikeat sävyt, jotka tuovat kasvoillesi hehkua ja pehmeyttä. Kun käytät oikeanlaisia värejä, ihosi näyttää tasaisemmalta ja kuulaammalta, silmäsi loistavat kirkkaammin ja hiuksesi saavat uutta kiiltoa. Lisäksi oikeat värit tekevät sinusta nuorekkaamman ja raikkaamman näköisen, korostaen parhaita puoliasi.

Värianalyysi auttaa myös tekemään fiksumpia vaate- ja meikkivalintoja, jolloin ostat vain niitä tuotteita, jotka sopivat sinulle parhaiten. Tämä säästää aikaa, rahaa ja vaivaa, kun tiedät tarkalleen mitkä värit toimivat juuri sinun ihollasi ja hiuksissasi. Lisäksi oikean väripaletin avulla voit luoda helposti erilaisia asukokonaisuuksia, jotka täydentävät toisiaan ja sopivat yhteen täydellisesti.

Värianalyysi kesä – varaa aika Qtime Parturi Kampaamoon

Jos haluat tehdä värianalyysin kesää varten ja löytää oman väripalettisi, varaa aika Qtime Parturi Kampaamoon. Ammattitaitoiset kampaajamme auttavat sinua löytämään ne oikeat sävyt, jotka korostavat kauneuttasi parhaiten ja saavat sinut hehkumaan kesäilmaa vasten.

Qtime suosii kätevän nettiajanvarauksen käyttöä, joten voit varata aikasi helposti ja nopeasti milloin tahansa. Tervetuloa Qtimeen tekemään värianalyysi ja löytämään ne oikeat kesäsävyt, jotka tekevät sinusta entistä upeamman ja säteilevän!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta värianalyysi kesä. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.