Vaaleat hiusmallit

Vaaleat hiusmallit. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Vaaleat hiusmallit – Kuinka valita oikea sävy ja tyyli

Vaaleat hiusmallit ovat aina olleet suosittuja ja ne tuovat raikkautta ja nuorekkuutta ulkonäköön. Vaaleilla sävyillä on myös se etu, että ne tuovat valoa kasvoille ja korostavat parhaita piirteitä. Jos harkitset vaaleaa hiusmallia, tässä artikkelissa kerromme sinulle vinkkejä siitä, kuinka valita oikea sävy ja tyyli juuri sinulle.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Valitse sävy omien kasvonpiirteidesi mukaan

Ensimmäinen askel vaalean hiusmallin valinnassa on oikean sävyn valitseminen omien kasvonpiirteidesi mukaan. Vaaleita sävyjä on lukuisia erilaisia, kuten platinanvaalea, hunajablondi, tuhkablondi ja vaalea kulta. Eri sävyt sopivat eri ihonvärisävyille ja silmien väreille, joten on tärkeää valita sävy, joka korostaa parhaita puoliasi.

Esimerkiksi viileämpiin sävyihin kuuluvat tuhkablondi ja platinanvaalea sopivat hyvin viileämpiin ihon sävyihin, kun taas lämpimämpiin ihon sävyihin hunajablondi ja vaalea kulta tuovat lämpöä kasvoille. Kysy rohkeasti neuvoa parturi-kampaajaltasi, joka osaa suositella sinulle parhaiten sopivan sävyn omien ominaisuuksiesi perusteella.

Valitse hiusmalli oman tyylin mukaan

Kun olet valinnut oikean sävyn, on aika miettiä, millainen hiusmalli sopisi juuri sinun tyyliisi parhaiten. Vaaleat hiukset tarjoavat paljon mahdollisuuksia erilaisiin tyyleihin, olit sitten kiinnostunut lyhyestä pixie-leikkauksesta, pitkistä aalloista tai jotain siltä väliltä.

Parturi-kampaajasi osaa myös tässä vaiheessa auttaa sinua, kertomalla mikä malli sopii parhaiten sinun hiustesi rakenteelle ja kasvojesi muodoille. Muista myös ottaa huomioon oma arkesi ja elämäntilanteesi – jos et esimerkiksi halua käyttää paljon aikaa hiusten muotoiluun, valitse helppohoitoinen malli joka toimii myös arjessa.

Luo valoisa ilme vaaleilla raidoilla

Vaaleat hiusmallit saavat uuden ulottuvuuden vaaleilla raidoilla. Raidoilla voi luoda syvyyttä ja liikettä hiuksiin, sekä korostaa hiusmallin leikkauksia. Vaaleat raidat toimivat erityisen hyvin jo valmiiksi vaaleissa hiuksissa, tuoden niihin lisää eloisuutta ja volyymia.

Raidat voidaan tehdä monella eri tekniikalla, kuten folio- tai balayage-tekniikalla, ja ne voidaan räätälöidä juuri sinun toiveidesi mukaan. Puhu parturi-kampaajallesi siitä, millaisia raitoja haluaisit ja luota ammattilaisen osaamiseen – lopputulos tulee varmasti olemaan upea.

Ylläpidä hiusmallisi kauneus säännöllisillä käynneillä

Vaaleat hiusmallit vaativat hieman enemmän huoltoa ja ylläpitoa kuin tummemmat sävyt, joten on tärkeää varata säännöllisiä käyntejä parturi-kampaajalle. Värin ylläpitäminen ja hiusten kunnon säilyttäminen vaativat säännöllisiä värjäys- ja leikkauskäyntejä, joten varaa aika ajoissa seuraavaan käyntiin.

Hyvä tapa ylläpitää vaaleita hiuksia kotona on käyttää laadukkaita hiustenhoitotuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti värjätyille hiuksille. Kysy parturi-kampaajaltasi suosituksia tuotteista, jotka sopivat juuri sinun hiusmallillesi ja antavat hiuksillesi tarvitsemaa hoitoa ja kosteutusta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että vaaleat hiusmallit ovat aina tyylikkäitä ja tuovat raikkautta ulkonäköön. Valitsemalla oikean sävyn ja tyylin omien kasvonpiirteiden ja tyylin mukaan, voit luoda upean lookin joka korostaa parhaita piirteitäsi. Muista myös panostaa hiustesi hoitoon ja ylläpitoon säännöllisillä käynneillä parturi-kampaajalla ja laadukkailla kotihoitotuotteilla. Näin varmistat, että vaaleat hiusmallisi näyttävät aina upeilta ja huolitelluilta.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta vaaleat hiusmallit. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.