Vaalea kesä värianalyysi

Vaalea kesä värianalyysi. Selvitä sinulle parhaiten sopivat värisävyt. Hinta sisältää värianalyysin ja värikartan. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Vaalea kesä värianalyysi

Vaalea kesä on yksi neljästä eri vuodenaikavärityypistä, joka perustuu ihon, silmien ja hiusten sävyihin. Tämä värianalyysi auttaa sinua löytämään oikeat värit vaatteisiin, meikkeihin ja hiusväreihin, jotka korostavat parhaiten luonnollista kauneuttasi. Vaalea kesä värianalyysin tunnusmerkkejä ovat viileät, pehmeät ja hillityt sävyt, jotka sopivat parhaiten vaalealle iholle ja vaaleille hiuksille. Näiden sävyjen avulla voit luoda tasapainoisen ja harmonisen kokonaisuuden sekä tuoda kasvojesi piirteet kauniisti esiin.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Parhaat värit vaalealle kesätyypille

Vaalea kesätyyppiä edustavat henkilöt ovat usein kalpeita ihon sävyltään, joilla on viileät tai neutraalit sävyt. Heidän hiuksensa ovat yleensä vaaleat, kuten platina blondi, tuhkanvaalea tai vaaleanruskea. Silmien värit vaihtelevat vaaleasta sinisestä, vihreästä harmaaseen. Parhaat värit vaalealle kesätyypille ovat pehmeitä pastellisävyjä kuten laventeli, vaaleanpunainen, vaaleansininen ja minttu. Myös pehmeät neutraalit sävyt kuten beige, harmaa ja vaaleanharmaa sopivat erinomaisesti tälle värianalyysityypille. Vältä kuitenkin kirkkaita, lämpimiä sävyjä kuten oranssia, keltaista ja kirkasta punaista, jotka voivat tehdä ilmeestäsi väsähtäneen näköisen.

Meikit ja hiusvärit vaalealle kesätyypille

Vaalealle kesätyypille sopivat meikit ja hiusvärit ovat pehmeitä, luonnollisia ja viileitä sävyjä. Meikissä kannattaa suosia vaaleita ja luonnollisia sävyjä kuten vaaleanpunaista huulipunaa, vaaleanharmaata luomiväriä ja pehmeää ruskeaa rajauskynää. Vältä kirkkaita ja lämpimiä sävyjä, jotka voivat tehdä ilmeestäsi epäharmonisen. Hiusvärin valinnassa kannattaa suosia viileitä sävyjä kuten tuhkanvaaleaa, platina blondia tai vaaleanruskeaa. Näiden sävyjen avulla voit korostaa hiuksiesi luonnollista kauneutta ja saada koko tyylisi näyttämään tasapainoisemmalta.

Vinkkejä vaalealle kesätyypille

1. Kokeile erilaisia vaaleita pastellisävyjä vaatteissa ja asusteissa. Vaalea kesätyyppi saa parhaiten esiin luonnollisen kauneutensa pehmeillä ja viileillä sävyillä.

2. Suosi meikeissä ja hiusväreissä viileitä sävyjä, jotka sopivat parhaiten vaalealle ihon sävylle ja hiuksille. Vältä kirkkaita ja lämpimiä sävyjä, jotka voivat tehdä ilmeestäsi epätasapainoisen.

Yhteenvetona

Vaalea kesä värianalyysi perustuu ihon, silmien ja hiusten sävyihin, jotka määrittävät parhaiten sopivat värit vaatteisiin, meikkeihin ja hiusväreihin. Vaalealle kesätyypille sopivat parhaiten viileät, pehmeät ja hillityt sävyt, jotka korostavat luonnollista kauneuttasi. Kun osaat valita oikeat sävyt omaan värianalyysiisi sopiviksi, voit luoda tasapainoisen ja harmonisen kokonaisuuden, joka saa sinut loistamaan omassa tyylissäsi.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta vaalea kesä värianalyysi. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.