Uudet hiusmallit

Uudet hiusmallit. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Uudet hiusmallit syksylle 2024

Syksy on loistava aika päivittää tyyliä ja kokeilla uusia hiusmalleja. Uudet trendit tuovat mukanaan raikkaita leikkauksia ja värejä, jotka antavat hiuksillesi uutta eloa. Qtime Parturi Kampaamo haluaa tarjota asiakkailleen aina uusimpia hiusmalleja ja auttaa löytämään juuri sinun tyyliisi sopivan vaihtoehdon.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Lyhyet hiusmallit

Yksi syksyn trendikkäimmistä hiusmalleista on lyhyt pixie-leikkaus. Tämä rohkea ja moderni tyyli sopii kaikenikäisille ja antaa kasvoillesi kehykset. Pixie-leikkaukseen on mahdollista lisätä erilaisia kiharoita tai värejä, jotta se sopii juuri sinun persoonallesi.

Pitkät ja kerrokselliset hiukset

Jos taas kaipaat pitkiä hiuksia, kannattaa kokeilla kerroksellista leikkausta. Kerrokselliset hiukset antavat volyymia ja liikettä hiuksiin, mikä tekee kokonaisuudesta ilmavan ja raikkaan. Lisäämällä esimerkiksi balayage-värjäyksen saat hiuksillesi upean ja luonnollisen sävyn.

Kiireettömät kampaukset

Kiireettömät kampaukset ovat nyt suuressa suosiossa. Rentonaa nutturat, letit ja löysät laineet ovat trendikkäitä vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaan. Qtime tarjoaa erilaisia kampauspalveluita, joiden avulla voit luoda haluamasi tyylin helposti ja nopeasti.

Väri-iloittelua

Syksyllä 2024 nähdään runsaasti värikkäitä hiustrendejä. Esimerkiksi pastellisävyt, kuten vaaleanpunainen ja laventeli, tuovat hiuksiin pehmeää sävyä. Rohkeimmat voivat kokeilla neonvärejä tai jopa räikeitä kontrasteja. Qtime tarjoaa laadukkaat värjäyspalvelut, joiden avulla voit toteuttaa uskaliaankin värimuutoksen turvallisesti.

Hiusmallit syyskauden juhliin

Syksyn juhlatilaisuuksiin kannattaa panostaa hiusten stailaukseen. Qtime tarjoaa ammattitaitoiset kampauspalvelut, joilla loihdit juhla-asuusi täydellisen viimeistelyn. Olitpa sitten menossa häihin tai pikkujouluihin, me autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan kampauksen.

Yhteenveto

Uudet hiusmallit tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja kaikenlaisille asiakkaille. Olit sitten rohkea edelläkävijä tai klassisen tyylin ystävä, Qtime Parturi Kampaamo auttaa sinua löytämään juuri sinun tyyliisi sopivan hiusmallin. Varatessasi aikasi nettiajanvarauksen kautta säästät aikaa ja vaivaa, ja voit luottaa siihen, että saat aina laadukkaan ja ammattitaitoisen palvelun.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta uudet hiusmallit. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.