Tumma syksy värianalyysi

Tumma syksy värianalyysi. Selvitä sinulle parhaiten sopivat värisävyt. Hinta sisältää värianalyysin ja värikartan. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Tumma syksy värianalyysi

Syksyn saapuminen tuo mukanaan tummemmat sävyt niin vaatetuksessa kuin hiustrendeissäkin. Tummat sävyt kuten suklaanruskea, syvä burgundinpunainen ja roosanmusta ovat tämän kauden suosikkeja. Tumma syksy värianalyysi auttaa löytämään juuri sinulle sopivat sävyt niin vaatteisiin kuin hiuksiinkin.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Suklaanruskea – lämmin sävy syksyyn

Suklaanruskea on täydellinen sävy syksyyn, se on lämmin ja pehmeä sävy, joka sopii monille ihonsävyille. Tämä syvä ruskea sävy luo lämpöä ja syvyyttä niin vaatteisiin kuin hiuksiinkin. Suklaanruskea on täydellinen valinta niille, jotka haluavat luoda pehmeän ja lämpimän ilmeen syksyyn.

Syvä burgundinpunainen – dramaattinen valinta

Syvä burgundinpunainen on dramaattinen sävy, joka luo syvyyttä ja eleganssia niin vaatteisiin kuin hiuksiinkin. Tämä tumma punainen sävy on täydellinen valinta niille, jotka haluavat erottua joukosta ja luoda dramaattisen ilmeen syksyyn. Syvä burgundinpunainen sopii erityisesti lämpimille ihonsävyille.

Roosanmusta – trendikäs ja tyylikäs valinta

Roosanmusta on trendikäs ja tyylikäs sävy, joka yhdistää pehmeyden ja voimakkuuden. Tämä tumma musta sävy, jossa on ripaus roosaa, luo modernin ja tyylikkään ilmeen syksyyn. Roosanmusta sopii erityisesti niille, jotka haluavat kokeilla rohkeampia sävyjä niin vaatteissa kuin hiuksissakin.

Yhteenveto

Tumma syksy värianalyysi auttaa löytämään juuri sinulle sopivat sävyt niin vaatteisiin kuin hiuksiinkin. Suklaanruskea, syvä burgundinpunainen ja roosanmusta ovat tämän kauden suosikkisävyjä, jotka sopivat monille eri ihonsävyille. Tummat sävyt tuovat syvyyttä ja lämpöä syksyyn, ja ne ovat täydellinen valinta niille, jotka haluavat luoda tyylikkään ja trendikkään ilmeen.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta tumma syksy värianalyysi. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.