Toispuoleinen kampaus

Toispuoleinen kampaus, trendikäs valinta monille

Toispuoleinen kampaus on noussut suosituksi hiustyyliksi, joka yhdistää sekä rohkeutta että tyylikkyyttä. Tämä monipuolinen tyyli sopii lähes jokaiselle hiustyypille ja kasvojen muodolle, minkä ansiosta se on noussut yhdeksi suosituimmista kampaustrendeistä.

Toispuoleisuus tuo kampaukseen mielenkiintoista dynamiikkaa. Tyylissä voi olla esimerkiksi toiselta puolelta lyhyempi leikkaus tai eripituiset kerrokset. Tämä epäsymmetria luo näyttävän ja muodikkaan ilmeen, joka kiinnittää huomion ja korostaa käyttäjänsä persoonallisuutta.


Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin


Monipuolisuus ja styling

Toispuoleisia kampauksia on monia erilaisia, joten jokainen voi löytää itselleen sopivan version. Ne voivat olla pehmeitä ja luonnollisia, tai rohkeita ja rajusti leikattuja. Yksi suosituimmista tavoista luoda toispuoleinen kampaus on käyttää pitkiä kerroksia toisella puolella päätä ja lyhyempiä toisella. Tämä luo näyttävän kontrastin ja tuo esiin kasvonpiirteitä.

Värikäs persoonallisuus

Toispuoleinen kampaus on myös erinomainen tapa leikitellä väreillä. Värikontrastit, kuten vaaleat ja tummat sävyt eri puolilla päätä, voivat tehostaa kampauksen toispuoleisuutta ja tehdä siitä entistä näyttävämmän.

Toispuoleisen kampauksen yhteenveto

Yhteenvetona toispuoleinen kampaus on tyylikäs ja monipuolinen valinta, joka sopii monenlaiseen makuun ja tilaisuuteen. Sen avulla voi helposti päivittää ilmettään ja tuoda esiin omaa persoonallisuuttaan.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta toispuoleinen kampaus. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.