Toispuoleinen kampaus

Toispuoleinen kampaus. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Nuorten hiusmallit

Toispuoleinen kampaus on yksi suosituimmista nuorten hiusmalleista tänä päivänä. Tämä rohkea ja trendikäs kampaus antaa nuorille mahdollisuuden ilmaista persoonallisuuttaan ja sekoittaa perinteisiä tyylejä.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Miksi valita toispuoleinen kampaus?

Toispuoleinen kampaus on monipuolinen ja tyylikäs vaihtoehto perinteisille kampauksille. Se voi antaa nuorelle uuden itsevarmuuden tunteen ja tehdä koko olemuksesta raikkaamman. Lisäksi toispuoleinen kampaus on helppo muokata eri tilanteisiin sopivaksi, oli kyse sitten rennosta koulupäivästä tai juhlallisemmasta tilaisuudesta.

Kuinka luoda täydellinen toispuoleinen kampaus?

Ensimmäinen askel täydellisen toispuoleisen kampauksen luomisessa on valita oikea puoli, joka korostaa kasvojen piirteitä parhaiten. Tämän jälkeen hiukset harjataan tiukasti halutulle puolelle ja voit halutessasi lisätä kampaukseen erilaisia koristeita tai hiuslisäkkeitä.

Toispuoleinen kampaus voidaan tehdä eri tyyleillä, kuten lettejä, kiharoita tai suoria hiuksia käyttäen. Tärkeintä on pitää hiukset siisteinä ja hallittuna, jotta lopputulos on tyylikäs ja huoliteltu.

Toispuoleinen kampaus Qtime Parturi Kampaamossa

Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa laadukkaita parturi-kampaamopalveluita, mukaan lukien toispuoleisten kampausten luomista nuorille asiakkailleen. Ammattitaitoiset kampaajamme osaavat luoda juuri sinulle sopivan toispuoleisen kampauksen, joka korostaa parhaita piirteitäsi ja antaa varmuutta arkeen ja juhlaan.

Qtime suosii kätevän nettiajanvarauksen käyttöä, joten voit varata ajan kampauksellesi helposti ja nopeasti verkossa. Tervetuloa Qtime Parturi Kampaamoon kokeilemaan uutta, trendikästä toispuoleista kampausta ja antamaan hiuksillesi uuden ilmeen!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta toispuoleinen kampaus. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.