Rock-hiusmallit

Rock-hiusmallit. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Rock-hiusmallit: Loistava valinta rokkaavalle tyylille

Rock-hiusmallit ovat mainio tapa tuoda rokkia ja ryhtiä hiuksiin. Tämä trendikäs hiusmuoti sopii erityisesti niille, jotka haluavat erottua joukosta ja lisätä hiuksiinsa ripauksen rohkeutta. Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa laadukkaita rock-hiusmalleja, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Miksi valita rock-hiusmalli?

Rock-hiusmallit ovat monipuolisia ja sopivat eri pituisiin hiuksiin. Ne tuovat lisää volyymia ja tekstuuria hiuksiin, luoden samalla persoonallisen ja rohkean ilmeen. Rock-hiusmallit ovat myös helppo tapa piristää tylsää arkipäivää ja tuoda siihen ripaus särmää.

Millainen rock-hiusmalli sopii juuri sinulle?

Jokaiselle löytyy varmasti sopiva rock-hiusmalli, olit sitten lyhyt- tai pitkähiuksinen. Parturi-kampaajamme auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan hiusmallin, joka korostaa parhaita puoliasi ja sopii omaan tyyliisi. Olit sitten klassinen rockabillyn ystävä tai haluat kokeilla rohkeita värejä ja leikkauksia, meiltä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Rock-hiusmallit juhlaan ja arkeen

Rock-hiusmallit sopivat mainiosti niin arkeen kuin juhlaankin. Voit valita hiuksiisi juuri oikeanlaisen rock-leikkauksen ja -tyylin tilanteen mukaan. Olit sitten menossa rentoon illanviettoon kavereiden kanssa tai eleganttiin juhlaan, meiltä saat rokkaavat hiukset joka tilanteeseen.

Rock-hiusmallit Qtime Parturi Kampaamosta

Tervetuloa Qtime Parturi Kampaamoon kokeilemaan rokkia hiuksiisi! Ammattitaitoiset parturi-kampaajamme auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan rock-hiusmallin, joka korostaa parhaita puoliasi. Kätevä nettiajanvaraus tekee asiointisi meillä vaivattomaksi – varaa aikasi jo tänään ja astu rohkeasti rock-hiusmallien maailmaan!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta rock-hiusmallit. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.