Rikottu hiusmalli

Rikottu hiusmalli. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Rikotun hiusmallin trendi nousussa

Rikotut hiusmallit ovat viime aikoina nostaneet suosiotaan niin punaisilla matoilla kuin katukuvassakin. Tämä rento ja hieman kaoottinen tyyli antaa hiuksille luonnollisen ja rennon ilmeen, joka sopii monenlaiseen tyyliin. Rikottu hiusmalli onkin noussut yhdeksi suosituimmista hiusmalleista niin nuorten kuin varttuneempienkin keskuudessa.

Rikottu hiusmalli tarkoittaa hiustyyliä, jossa hiukset leikataan epätasaisiin kerroksiin ja latvoihin tehdään kevyitä epätasaisia leikkauksia. Tämä antaa hiuksille ilmavan ja luonnollisen ilmeen, joka sopii niin suoriin kuin laineikkaisiin hiuksiin. Rikotun hiusmallin voi toteuttaa eri mittaisissa hiuksissa, aina lyhyestä polkasta pitkiin vaaleihin hiuksiin.

Rikotun hiusmallin trendi sopii monelle, sillä se antaa mahdollisuuden luoda oman persoonallisen tyylin hiuksiin. Voit leikkiä erilaisilla pituuksilla ja kerroksilla, ja muokata hiustyyliäsi juuri omien mieltymystesi mukaan. Rikottu hiusmalli tuo myös liikettä hiuksiin, mikä tekee hiuksista eläväisemmän näköiset.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Rikotun hiusmallin ylläpito ja hoito

Rikotun hiusmallin ylläpito vaatii hieman enemmän huomiota kuin perinteisemmät hiusmallit. Epätasaiset kerrokset ja leikkaukset vaativat säännöllistä trimmausta pitääkseen hiukset siistin näköisinä. Suositeltavaa on käydä parturissa tai kampaajalla noin 6-8 viikon välein ylläpitoleikkauksessa.

Rikotun hiusmallin hiukset kaipaavat myös kosteutta ja hoitoa. Käytä kosteuttavia ja ravitsevia hiustuotteita, jotka auttavat pitämään hiukset terveinä ja kiiltävinä. Vältä myös liiallista lämpökäsittelyä ja käytä lämpösuojaa hiuksiasi föönatessa tai muotoillessa.

Rikotun hiusmallin hiukset voi myös muotoilla eri tavoin. Voit luoda rennon rantalookin suolasuihkeella tai käyttää muotoiluvahaa tuomaan hiusten kerroksia esiin. Kokeile erilaisia kampauksia ja lettejä tuomaan vaihtelua hiustyyliisi.

Varaa aika Qtime Parturi Kampaamoon ja kokeile rikottua hiusmallia

Haluaisitko kokeilla rikottua hiusmallia ja saada rennon ja luonnollisen tyylin hiuksiisi? Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa ammattitaitoista palvelua ja kokeneita parturi-kampaajia, jotka auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan hiusmallin. Voit helposti varata ajan Qtimen nettisivujen kautta ja valita itsellesi sopivan ajan haluamallesi palvelulle.

Qtime suosii kätevää nettiajanvarausta helpottaakseen asiakkaidensa arkea ja mahdollistaakseen helpon tavan varata aika parturiin tai kampaamoon. Käy siis rohkeasti varaamassa aikasi ja astu rohkeasti uuteen hiustyyliin rikotun hiusmallin avulla.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta rikottu hiusmalli. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.