Revitty hiusmalli

Revitty hiusmalli. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Revitty hiusmalli: Tyylikäs ja rohkea valinta

Revitty hiusmalli on viime aikoina noussut suureen suosioon niin naisten kuin miesten keskuudessa. Tämä rohkea ja persoonallinen hiustyyli tarjoaa mahdollisuuden luoda rentoja ja trendikkäitä lookkeja, jotka erottuvat massasta. Revitty hiusmalli sopii erityisen hyvin niille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta ja erilaista hiustyyliä. Se antaa myös mahdollisuuden leikitellä erilaisilla pituuksilla ja kerroksilla, luoden näin ainutlaatuisen ilmeen.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Revityn hiusmallin luominen

Revityn hiusmallin luominen vaatii taitoa ja ammattitaitoa. Parturi-kampaajalla on oltava hyvä silmä ja käsi saadakseen aikaan tyylikkään revityn hiustyylin. Revitty hiusmalli voidaan luoda erilaisilla tekniikoilla, kuten sakset, partakone tai vahva saksilla työstäminen. Tärkeää on myös huomioida asiakkaan hiusten tyyppi ja kasvojen muodot, jotta revitty hiusmalli istuu parhaiten juuri kyseiselle henkilölle.

Revitty hiusmalli voidaan toteuttaa eri pituisiin hiuksiin, ja se sopii niin lyhyisiin pixie-leikkauksiin kuin pitkiin ja kerrostettuihin hiuksiin. Parturi-kampaajan ammattitaidon avulla revitty hiusmalli voidaan räätälöidä juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti, luoden uniikin ja persoonallisen ilmeen.

Revityn hiusmallin ylläpito

Kun revitty hiusmalli on luotu, sen ylläpito vaatii hieman enemmän huolenpitoa kuin perinteisemmät hiustyylit. Säännöllinen kampaajakäynti on tärkeää pitää revitty hiusmalli siistinä ja tyylikkäänä. Lisäksi hiustenhoitotuotteiden valinta vaikuttaa revityn hiusmallin säilymiseen. Parturi-kampaajat voivat suositella sopivia tuotteita revityn hiustyypin hoitoon, jotta hiukset pysyvät terveinä ja kauniina.

Revity hiusmalli: Persoonallisuutta ja ilmettä arkeen

Revitty hiusmalli on loistava valinta niille, jotka haluavat tuoda persoonallisuutta ja ilmettä arkeen. Tämä rohkea hiustyyli tarjoaa mahdollisuuden leikkiä erilaisilla pituuksilla, kerroksilla ja tyyleillä, luoden siten aina uudenlaisen ja mielenkiintoisen ilmeen. Revitty hiusmalli erottuu massasta ja saa kantajansa näyttämään trendikkäältä ja itsevarmalta.

Jos olet kiinnostunut revitystä hiusmallista ja haluat kokeilla jotain uutta ja rohkeaa hiustyyliä, varaa aika parturi-kampaamoon ja keskustele ammattilaisen kanssa sopivasta hiusmallista juuri sinulle. Parturi-kampaajat osaavat neuvoa ja auttaa löytämään juuri sinulle sopivan revityn hiusmallin, joka korostaa parhaita puoliasi ja tekee sinusta tyylikkään ja itsevarman näköisen.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta revitty hiusmalli. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.