Qtime Kamppi

QTime Kamppi tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Qtime Kamppi – Kampin suosituin parturi-kampaamo

Qtime Kamppi on yksi Helsingin suosituimmista parturi-kampaamoista, joka tarjoaa laadukkaita palveluita niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Sijaitsemme kätevästi Kampin kauppakeskuksen yhteydessä, joten asiakkaiden on helppo poiketa meillä shoppailun lomassa tai vaikka töiden jälkeen. Qtime on tunnettu rentouttavasta ilmapiiristä ja ammattitaitoisista kampaajista, jotka tekevät parhaansa asiakkaiden tyytyväisyyden eteen.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Laadukkaat parturi-kampaamopalvelut kaikille asiakkaille

Qtime Kamppi tarjoaa monipuolisia parturi-kampaamopalveluita, jotka vastaavat niin perinteisiin kuin trendikkäisiin toiveisiin. Hiusten leikkaukset, värjäykset, kampaukset ja permanentit kuuluvat päivittäiseen osaamiseemme, mutta myös erikoisemmat toiveet otamme vastaan avoimin mielin. Asiakkaan toiveet ja persoonallisuus ovat aina keskiössä, ja pyrimme luomaan jokaiselle asiakkaallemme uniikin ilmeen, joka tuo esiin parhaat puolet.

Kätevä nettiajanvaraus helpottaa asiointia

Qtime suosii kätevää nettiajanvarausta, joka helpottaa huomattavasti asiakkaiden arkea. Ajan voi varata milloin tahansa vuorokauden ympäri omalta tietokoneelta, tabletilta tai älypuhelimelta. Näin asiakkaan ei tarvitse soittaa perinteisesti ajanvarauksen yhteydessä, vaan hän voi valita haluamansa ajan suoraan verkkopalvelustamme. Tämä säästää aikaa ja vaivaa niin asiakkaalta kuin meiltäkin, jolloin voimme keskittyä olennaiseen eli palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Tervetuloa rentoutumaan ja hemmottelemaan itseäsi

Qtime Kamppi toivottaa kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi rentoutumaan ja hemmottelemaan itseään ammattitaitoisen parturi-kampaajan käsittelyssä. Olitpa sitten vailla perinteistä hiustenleikkausta, uutta trendikästä väriä tai vaikkapa juhlakampausta, meiltä löydät kaiken tarvittavan. Älä enää epäröi, vaan varaa aikasi nettiajanvarauksen kautta ja anna meidän huolehtia hiuksistasi parhaalla mahdollisella tavalla!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta qtime Kamppi. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.