Puolipitkät hiusmallit

Puolipitkät hiusmallit. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Puolipitkät hiusmallit – Trendikäs valinta vuodelle 2024

Puolipitkät hiusmallit ovat olleet suuressa suosiossa viime vuosina, ja ne näyttävät jatkavan vahvaa trendiään myös vuonna 2024. Monipuolisuutensa ansiosta puolipitkät hiukset sopivat lähes kaikille ja mahdollistavat erilaiset tyylit ja kampaukset aina rennoista laineista elegantteihin kiharoihin.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Kenelle puolipitkä hiusmalli sopii?

Puolipitkät hiukset sopivat lähes kaikille kasvonmuodoille ja hiustyypeille. Ne luovat kehyksen kasvoille ja antavat mahdollisuuden vaihdella erilaisia kampauksia. Esimerkiksi pyöreille kasvoille puolipitkä hiusmalli voi luoda illuusion pidemmistä kasvoista, kun taas kulmikkaammille kasvoille pehmeät kerrokset pehmentävät piirteitä.

Kuinka hoitaa puolipitkiä hiuksia?

Puolipitkät hiukset vaativat säännöllistä hoitoa ja huolenpitoa ylläpitääkseen terveen ja kiiltävän ulkonäön. Pesun lisäksi kannattaa käyttää hoitoainetta ja kosteuttavia tuotteita, jotka auttavat ehkäisemään haaroittumista ja pitävät hiukset pehmeinä. Lisäksi säännölliset leikkaukset auttavat pitämään hiukset terveinä ja muotonsa säilyttävinä.

Puolipitkien hiusten kampaustyylit

Puolipitkien hiusten monipuolisuus näkyy myös erilaisissa kampaustyyleissä. Voit luoda rennon lookin esimerkiksi luonnonlaineilla tai sileillä hiuksilla. Toisaalta voit panostaa juhlavampaan tyyliin kiharoimalla hiukset ja tekemällä näyttävän kampauksen.

Varaa aika Qtime Parturi Kampaamoon

Haluatko päivittää hiustyyliäsi puolipitkäksi trendikkääksi malliksi? Varaa aika Qtime Parturi Kampaamoon ja anna ammattilaisten luoda juuri sinulle sopiva hiusmalli. Qtime suosii kätevää nettiajanvarausta, joten varaa aikasi helposti ja nopeasti verkossa. Näin voit olla varma, että saat palvelua juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta puolipitkät hiusmallit. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.