Pitkät hiusmallit

Pitkät hiusmallit. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Pitkät hiusmallit antavat tyyliä ja pituutta hiuksiin

Pitkät hiusmallit ovat suosittuja monien naisten keskuudessa, sillä ne tuovat runsautta ja naisellisuutta hiuksiin. Pitkät hiukset antavat myös mahdollisuuden kokeilla erilaisia kampauksia ja tyylejä, joten ne sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin ja päiviin. Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa laajan valikoiman hoitoja ja leikkauksia pitkille hiuksille, jotta jokainen asiakas voi löytää juuri itselleen sopivan tyylin.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Pitkien hiusten hoito on tärkeä osa hiusten kauneutta

Pitkien hiusten hoitaminen on olennainen osa hiusten kauneutta ja terveyttä. Pitkät hiukset vaativat erityistä huolenpitoa, kuten säännöllistä leikkaamista, kosteuttavia hoitoja ja hellävaraista käsittelyä. Qtime Parturi Kampaamon kokeneet parturit ja kampaajat osaavat neuvoa ja auttaa asiakkaita pitkien hiusten hoidossa, jotta hiukset säilyvät kauniina ja terveinä.

Pitkät hiusmallit tuovat vaihtelua arkeen ja juhlaan

Pitkät hiusmallit tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja erilaisiin tilanteisiin. Voit kokeilla erilaisia lettejä, nutturoita, ponnareita ja muita kampauksia pitkillä hiuksilla luodaksesi juuri sinulle sopivan tyylin. Pitkät hiukset antavat myös mahdollisuuden kokeilla erilaisia värjäyksiä ja raidoituksia, joiden avulla voit tuoda hiuksiin lisää sävyjä ja syvyyttä. Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa ammattitaitoista palvelua niin hiusten leikkauksessa kuin värjäyksessäkin, jotta voit luoda haluamasi tyylin hiuksiisi.

Pitkät hiukset vaativat säännöllistä huoltoa ja leikkauksia

Vaikka pitkät hiukset antavat runsautta ja naisellisuutta, ne vaativat myös säännöllistä huoltoa ja leikkauksia. Pitkät hiukset voivat kärsiä mm. haaroittumisesta ja latvojen kuivuudesta, mikä vaatii säännöllistä leikkaamista ja kosteuttavia hoitoja. Qtime Parturi Kampaamossa saat ammattitaitoista palvelua hiusten leikkauksessa ja hoidossa, jotta hiuksesi pysyvät terveinä ja kauniina.

Luo upea tyyli pitkillä hiusmalleilla Qtime Parturi Kampaamossa

Pitkät hiusmallit tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia luoda juuri sinulle sopiva tyyli. Qtime Parturi Kampaamo on ammattitaitoinen ja palvelualtis parturi kampaamo, jonka kokeneet parturit ja kampaajat auttavat sinua luomaan juuri sellaisen tyylin kuin haluat. Tule rohkeasti kokeilemaan pitkiä hiusmalleja ja löydä oma tyylisi Qtime Parturi Kampaamossa!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta pitkät hiusmallit. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.