Pehmeä syksy värianalyysi

Pehmeä syksy värianalyysi. Selvitä sinulle parhaiten sopivat värisävyt. Hinta sisältää värianalyysin ja värikartan. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Pehmeä syksy värianalyysi

Syksy on saapunut ja se tuo mukanaan uusia trendejä niin muodin kuin kauneudenkin maailmaan. Tässä artikkelissa tutustumme pehmeiden syysvärien maailmaan ja teemme värianalyysin siitä, mitkä sävyt sopivat parhaiten syksyyn sekä ovat trendikkäitä juuri nyt.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Syksyiset sävyt

Syksy tunnetaan lämpimistä ja maanläheisistä sävyistä, jotka heijastavat syksyn luonnon kauneutta. Tänä syksynä erityisesti pehmeät ja hillityt sävyt ovat suuressa roolissa. Tummat viininpunaiset, pehmeät ruosteiset oranssit, syvät petroolinsiniset ja maanläheiset oliivinvihreät ovat tämän hetken trendikkäimmät värit. Nämä sävyt tuovat lämpöä ja syvyyttä niin vaatteisiin kuin meikkeihinkin.

Soveltuvat värit eri ihonsävyille

Värianalyysin avulla voidaan löytää kullekin ihonsävylle parhaiten sopivat värit. Pehmeä syksyväri on yleisesti ottaen lämmin sävy, joka sopii erityisen hyvin henkilöille, joilla on pehmeä ja lämmin ihonsävy. Vaaleanpunainen tai persikka voi toimia hyvin poskipunana ja lämpimän ruskeat tai viininpunaiset sävyt ovat täydellisiä huulimeikissä. On tärkeää ottaa huomioon oma ihonsävy ja kokeilla erilaisia sävyjä löytääkseen ne, jotka korostavat omia parhaita piirteitä.

Vinkkejä pehmeän syksyn trendiväreihin

Jos haluat päivittää syysvaatekaappiasi trendikkäästi, valitse pehmeitä ja luonnonläheisiä värejä kuten kanelinruskea, oliivinvihreä tai vaalea roosa. Näitä sävyjä voi yhdistellä keskenään luoden harmonisia ja tyylikkäitä kokonaisuuksia. Myös asusteissa kannattaa panostaa pehmeisiin väreihin, kuten ruskeaan tai terrakottaan, jotka tuovat lämpöä ja syvyyttä asukokonaisuuteen.

Pehmeä syksyvärimaailma Qtime Parturi Kampaamossa

Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden päivittää hiustyyliään syksyn trendikkäillä sävyillä. Tulevaisuudessa suosimme entistä enemmän pehmeitä syksyvärisävyjä ja haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivat sävyt. Voit varata ajan helposti ja nopeasti nettiajanvarauksemme kautta ja antaa kampaajiemme luoda sinulle upean syyslookin, jossa pehmeät syksyvärit pääsevät loistamaan.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta pehmeä syksy värianalyysi. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.