Pehmeä kesä värianalyysi

Pehmeä kesä värianalyysi. Selvitä sinulle parhaiten sopivat värisävyt. Hinta sisältää värianalyysin ja värikartan. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Pehmeä kesä – luonnollinen kauneus hehkuu

Kesä on täynnä valoa, lämpöä ja luonnon kauneutta. Pehmeä kesä värianalyysi auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivat sävyt, jotka korostavat luonnollista kauneuttasi. Kesätyyppiin kuuluvat pehmeät sävyt, kuten pastellit ja murretut värit, jotka sopivat täydellisesti hehkuvan ihon ja vaalean hiuksen kanssa.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Luonnollisen kauniit sävyt kesätyypille

Kesätyypille sopivat pehmeät ja viileät sävyt, kuten pastellit ja murretut sävyt. Vaalea iho ja hiukset saavat upean hehkun esimerkiksi pehmeässä vaaleanpunaisessa, laventelinsinisessä ja mintunvihreässä. Nämä sävyt korostavat luonnollista kauneuttasi ja tuovat esiin parhaat puolesi.

Kesä on aikaa, jolloin luonto herää henkiin ja kaikki ympärilläsi kukoistaa. Pehmeä kesä värianalyysi auttaa sinua löytämään juuri ne sävyt, jotka sopivat parhaiten yhteen kesätyypin luonnollisen kauneuden kanssa. Valitse vaaleita ja pehmeitä sävyjä, jotka hehkuvat auringonvalossa ja tuovat esiin parhaat puolesi.

Kesäinen väripaletti – pastelleja ja murrettuja sävyjä

Pastellisävyt, kuten vaaleanpunainen, laventelinsininen ja mintunvihreä, sopivat täydellisesti kesätyypin vaalealle iholle ja hiuksille. Nämä pehmeät sävyt hehkuvat kesän valossa ja tuovat esiin luonnollisen kauneutesi. Voit yhdistellä erilaisia pastellisävyjä kesäisessä lookissa ja luoda raikkaan ja kevyen tyylin.

Murretut sävyt, kuten beige, oliivinvihreä ja roosan sävyt, ovat myös loistava valinta kesätyypille. Nämä sävyt ovat pehmeitä ja lämpimiä, ja ne sopivat hyvin yhteen kesän luonnonvärien kanssa. Voit luoda harmonisen kokonaisuuden valitsemalla murrettuja sävyjä, jotka täydentävät toisiaan ja korostavat luonnollista kauneuttasi.

Luo pehmeä kesälook – käytä väriä tyylikkäästi

Kesätyypille sopivat pastellit ja murretut sävyt toimivat loistavasti yhdessä luoden pehmeän ja romanttisen lookin. Voit yhdistellä erilaisia sävyjä ja luoda mielenkiintoisia kontrasteja, jotka korostavat luonnollista kauneuttasi. Kokeile rohkeasti erilaisia väriyhdistelmiä ja löydä juuri sinulle sopiva tyyli.

Muista myös huomioida omat väri- ja tyyli mieltymyksesi, kun valitset kesäisiä sävyjä. Pidä hauskaa väreillä ja anna luovuutesi päästä valloilleen luodessasi pehmeää kesälookia, joka hehkuu luonnollista kauneuttasi. Pehmeä kesä värianalyysi auttaa sinua löytämään juuri ne sävyt, jotka sopivat parhaiten yhteen kesätyypin luonnollisen kauneuden kanssa.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta pehmeä kesä värianalyysi. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.