Parturi

Tarvitsetko palvelua parturi? QTime tarjoaa laadukkaat kampaamopalvelut yli 10 vuoden kokemuksella. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Parturi – Saavuta unelmiesi hiustyylit ammattilaisen avulla

Parturi on ammattilainen, joka työskentelee hiusten leikkaamisen, värjäämisen ja muotoilun parissa. Parturit tarjoavat monipuolisia palveluita, jotka auttavat asiakkaita saavuttamaan toivomansa hiustyylit ja -värit. Parturit ovat koulutettuja ammattilaisia, joilla on taitoja ja kokemusta erilaisten hiustyylien luomiseen sekä ylläpitoon.

Parturi-kampaamot, kuten Qtime, tarjoavat laadukkaita parturi- ja kampaamopalveluita asiakkailleen. Qtime panostaa korkealaatuiseen palveluun ja käyttää alan parhaita tuotteita varmistaakseen asiakkaiden tyytyväisyyden. Qtime suosii myös kätevää nettiajanvarausta, joka helpottaa asiakkaiden ajan varaamista ja palveluiden käyttöä.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Parturi – Ammattitaitoista palvelua hiustesi hyväksi

Parturit eivät ole pelkästään hiusten leikkaajia, vaan he ovat myös asiantuntijoita hiusten hoidossa ja muotoilussa. Parturi osaa suositella asiakkaalle sopivia leikkauksia ja värejä ottaen huomioon asiakkaan toiveet ja hiusten kunnon. Lisäksi parturi pystyy antamaan neuvoja ja vinkkejä hiusten hoitoon kotona, jotta asiakkaan hiukset pysyvät kauniina ja terveinä myös parturikäynnin jälkeen.

Qtimen parturit käyttävät ajan tasalla olevia työvälineitä ja seuraavat aktiivisesti alan uusimpia trendejä ja tekniikoita. Tämä varmistaa sen, että Qtimen asiakkaat saavat aina parasta mahdollista palvelua ja hiustenhoitoa.

Parturi – Hiusten leikkaus ja väriammattilaisten käsissä

Hiusten leikkaaminen ja värjääminen ovat parturin keskeisimpiä tehtäviä. Parturi osaa leikata hiukset asiakkaan toiveiden mukaisesti ja käyttää erilaisia tekniikoita, kuten kerrostamista ja ohentamista, luodakseen halutunlaisen lopputuloksen. Lisäksi parturi osaa käyttää erilaisia värejä ja sävyjä saadakseen aikaan upeita värjäyksiä ja väripilvenneitä.

Qtime tarjoaa laajan valikoiman erilaisia värjäys- ja leikkauspalveluita, jotka auttavat asiakkaita saavuttamaan juuri haluamansa hiustyylit. Qtimen ammattitaitoiset parturit osaavat suositella asiakkaille parhaita vaihtoehtoja ja auttavat heitä valitsemaan juuri sopivimmat leikkaukset ja värit.

Parturi – Luota ammattilaiseen hiustesi hoidossa

Hiusten leikkaus ja värjääminen vaativat ammattitaitoa ja osaamista, jota parturit omaavat. Siksi onkin tärkeää luottaa ammattilaiseen hiusten hoidossa, jotta lopputulos on juuri sellainen kuin toivoit. Parturi osaa ottaa huomioon asiakkaan toiveet ja tarpeet luodakseen uniikin ja persoonallisen hiustyylin, joka sopii juuri sinulle.

Qtime haluaa tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja siksi panostaa osaavaan ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Qtimen parturit ovat valmiita auttamaan sinua saavuttamaan unelmiesi hiustyylit ja -värit, joten varaa aika nettiajanvarauksen kautta ja astu rohkeasti parturin tuoliin!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta parturi. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.