Parturi keskusta Helsinki

Etsitkö palvelua parturi keskusta Helsinki? QTime tarjoaa laadukkaat kampaamopalvelut yli 10 vuoden kokemuksella Helsingin keskustassa. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Parturi keskustassa Helsingissä

Parturi keskusta Helsinki on suosittu hakusana, kun etsitään parasta parturipalvelua keskustan alueella. Qtime Parturi Kampaamo on yksi keskeisimmistä vaihtoehdoista, kun kaipaat laadukasta ja ammattitaitoista palvelua Helsingin ydinkeskustassa.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Laadukkaat parturipalvelut

Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa laadukkaita parturipalveluita asiakkailleen. Kokeneet parturit hallitsevat niin perinteiset leikkaustekniikat kuin trendikkäät muotoilut ja värjäykset. Asiakkaan toiveet ja tyyli otetaan aina huomioon, ja ammattitaitoisen henkilökunnan avulla jokainen asiakas saa juuri haluamansa lopputuloksen.

Helppo nettiajanvaraus

Qtime suosii kätevän nettiajanvarauksen käyttöä palvellessaan asiakkaita. Nettiajanvarauksen avulla voit varata ajan parturiin juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii, ilman turhia odotteluaikoja. Helppokäyttöinen järjestelmä mahdollistaa myös erilaisten palveluiden vertailun ja valinnan helposti omalta kotisohvaltasi.

Palveluiden hinnat

Qtime Parturi Kampaamon hinnat ovat kilpailukykyisiä, ja saat laadukkaista palveluista hyvän vastineen rahoillesi. Selkeä hinnoittelu takaa sen, että tiedät aina etukäteen palveluiden hinnan eikä ikäviä yllätyksiä synny. Lisäksi Qtime tarjoaa usein erilaisia tarjouksia ja etuja asiakkailleen, joten kannattaa seurata sivustoa aktiivisesti!

Ajanvaraus ja yhteystiedot

Haluatko varata ajan parturiin ja kokea laadukasta palvelua keskustassa? Qtime Parturi Kampaamoon voit varata ajan helposti nettisivujen kautta tai soittamalla suoraan liikkeeseen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee sinua mielellään ja auttaa löytämään sinulle sopivimmat parturipalvelut.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta parturi keskusta Helsinki. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.