Parturi Kamppi

Etsitkö palvelua parturi Kamppi? QTime tarjoaa laadukkaat kampaamopalvelut yli 10 vuoden kokemuksella Helsingin Kampissa. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Parturi Kamppi – täydellinen valinta hiustenhoitoon

Parturi Kamppi on ainutlaatuinen parturi-kampaamo Helsingin keskustassa, joka tarjoaa laadukkaita hiustenhoitopalveluita asiakkailleen. Täällä voit rentoutua ja antaa ammattitaitoisten kampaajien huolehtia hiuksistasi uusimpien trendien mukaisesti.

Kamppi, Helsingin ydinkeskustassa, on tunnettu vilkkaasta kaupallisesta toiminnastaan ja trendikkäistä ravintoloistaan. Parturi Kamppi sijaitsee aivan Kampin keskuksen vieressä, joten se on helposti saavutettavissa kaikille kaupungin asukkaille ja vierailijoille.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Palvelut

Parturi Kamppi tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hiustenhoitopalveluita asiakkailleen. Voit valita haluamasi palvelun aina leikkauksista värjäyksiin ja kampauksiin. Kampaajamme ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka osaavat toteuttaa toiveesi juuri sellaisina kuin haluat.

Pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset ja luomaan ilmapiirin, jossa voit rentoutua ja nauttia kauneushetkestäsi täysin siemauksin. Parturi Kamppi on paikka, jossa voit luottaa siihen, että hiuksesi ovat hyvissä käsissä.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on meille ensisijaisen tärkeää, ja haluamme varmistaa, että jokainen asiakas saa parasta mahdollista palvelua. Parturi Kamppi panostaa ystävälliseen ja ammattitaitoiseen asiakaspalveluun, jotta jokainen vierailusi olisi miellyttävä kokemus.

Voit varata aikasi helposti Qtime nettiajanvarausjärjestelmän kautta, joka mahdollistaa nopean ja kätevän ajan varaamisen milloin tahansa. Näin voit varmistaa, että saat haluamasi palvelun juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Yhteystiedot

Parturi Kamppi sijaitsee osoitteessa Kauppakeskus Kamppi, 00100 Helsinki. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numerossa 010 1234567 tai sähköpostitse osoitteessa info@parturikamppi.fi. Tervetuloa rentoutumaan ja hemmottelemaan itseäsi Kampin sydämessä!

Parturi Kamppi toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi viihtyisään ja ammattitaitoiseen parturi-kampaamoon Kampissa. Tule ja koe parasta hiustenhoitoa Helsingin sydämessä!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta parturi Kamppi. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.