Parturi-kampaamo Kamppi

Etsitkö palvelua parturi-kampaamo Kamppi? QTime tarjoaa laadukkaat kampaamopalvelut yli 10 vuoden kokemuksella Helsingin Kampissa. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Parturi-kampaamon palvelut

Parturi-kampaamo Kamppi tarjoaa monipuolisia palveluita niin naisille kuin miehillekin. Kampin parturi-kampaamon ammattitaitoiset kampaajat osaavat luoda upeita hiustyylejä ja leikkauksia, värjätä hiuksia taitavasti sekä toteuttaa monenlaisia hiustenhoitopalveluita. Riippumatta siitä, haluatko freesata nykyistä tyyliäsi tai kokeilla jotain aivan uutta, Kamppi parturi-kampaamo on oikea valinta.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Laadukkaat hiustenhoitotuotteet

Qtimen parturi-kampaamossa Kamppi tarjoaa laadukkaita hiustenhoitotuotteita asiakkailleen. Valikoimasta löytyy tunnettuja brändejä, jotka varmistavat hiustesi hyvinvoinnin ja kauneuden. Kampaajamme osaavat suositella sinulle juuri sinun hiustyypillesi sopivia tuotteita, jotta voit ylläpitää upeaa lookkiasi myös käyntiesi välillä.

Asiakaspalvelu huipussaan

Qtime parturi-kampaamo Kamppi panostaa asiakaspalveluunsa suuresti. Haluamme, että jokainen asiakas tuntee olonsa tervetulleeksi ja saa räätälöidyn palvelun juuri omien toiveidensa mukaisesti. Kampaajamme ovat ystävällisiä, ammattitaitoisia ja palvelualttiita, joten voit luottaa siihen, että olet hyvissä käsissä Qtimen parturi-kampaamossa.

Nettiajanvaraus helpottaa elämääsi

Parturi-kampaamo Kamppi suosii kätevää nettiajanvarausta. Voit helposti varata ajan haluamallesi palvelulle milloin ja missä vain, ilman aikaa vieviä puhelinsoittoja tai sähköpostiviestejä. Nettiajanvaraus on nopea, helppo ja kätevä tapa varata aika parturi-kampaamoon, ja se sopii erinomaisesti kiireisille asiakkaille, jotka arvostavat vaivattomuutta ja joustavuutta.

Tule ja koe Kamppi parturi-kampaamon laatu

Oletko valmis rentoutumaan ja antamaan hiuksillesi uuden ilmeen? Parturi-kampaamo Kamppi odottaa sinua! Tule asiakkaaksemme ja koe laadukkaat palvelumme, ammattitaitoiset kampaajamme sekä rento ja viihtyisä ilmapiirimme. Qtimen parturi-kampaamo Kamppi on paikka, jossa jokainen asiakas saa yksilöllistä palvelua ja jättää liikkeestämme tyytyväisenä.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta parturi-kampaamo Kamppi. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.