Parturi-kampaamo Helsinki

Etsitkö palvelua parturi-kampaamo Helsinki? QTime tarjoaa laadukkaat kampaamopalvelut yli 10 vuoden kokemuksella Helsingissä. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Laadukas parturi-kampaamo Helsinki tarjoaa monipuolisia palveluita

Kun etsit ammattitaitoista ja luotettavaa parturi-kampaamoa Helsingissä, Qtime on oikea valinta. Parturi-kampaamomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa ja tarjoaa laadukkaita palveluita niin naisille kuin miehillekin. Meiltä saat kaikki parturi-kampaamopalvelut yhdellä ja samalla ajanvarauksella – olipa tarpeen sitten hiusten leikkaus, värjäys, kampaus tai rentouttava hiuspohjan hieronta.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Ammattitaitoiset parturi-kampaajat palveluksessasi

Qtimen parturi-kampaajat ovat koulutettuja ja kokeneita alansa ammattilaisia, jotka paneutuvat jokaiseen asiakkaaseen yksilöllisesti. Meillä ymmärretään, että jokaisella on omat toiveensa ja tarpeensa hiusten hoidon suhteen, ja siksi pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaan toiveita tarkasti. Haluamme tehdä jokaisesta käynnistäsi parturi-kampaamossamme miellyttävän ja rentouttavan kokemuksen.

Laadukkaat tuotteet ja palvelut

Qtime käyttää ainoastaan laadukkaita hiustenhoitotuotteita ja väriaineita, jotka tekevät hiustenhoidosta tehokasta ja kestävää. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, ja siksi valikoimme tuotteemme huolellisesti. Lisäksi tarjoamme monipuolisia palveluita, kuten hiusten leikkauksia, värjäyksiä, kampauksia, hiuspohjan hoitoja ja paljon muuta. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi yhdellä ja samalla käynnillä.

Nettiajanvaraus tekee asiointisi helpoksi

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman sujuvan ja helpon tavan varata aika parturi-kampaamoon. Siksi suosittelemme käyttämään nettiajanvarausta, joka mahdollistaa ajan varaamisen milloin tahansa ja mistä tahansa. Nettiajanvarausjärjestelmämme avulla voit valita sinulle sopivan ajan parturi-kampaamokäynnille helposti ja nopeasti. Unohtamatta, että saat vahvistuksen varauksestasi heti sähköpostiisi.

Tervetuloa rentoutumaan Qtimeen

Olitpa sitten kaipaamassa piristystä hiuksiisi tai rentouttavaa hetkeä hemmottelun parissa, Qtime on oikea valinta. Tule käymään parturi-kampaamossamme Helsingin keskustassa ja antaudu ammattitaitoisten parturi-kampaajiemme hoivaan. Lupaamme, että lähdet kampaamostamme tyytyväisenä ja tyylikkäänä – juuri sellaisena kuin ansaitset olla.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta parturi-kampaamo Helsinki. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.