Parturi-kampaamo Helsinki keskusta

Etsitkö palvelua parturi-kampaamo Helsinki keskusta? QTime tarjoaa laadukkaat kampaamopalvelut yli 10 vuoden kokemuksella Helsingin keskustassa. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Parturi-kampaamo Helsinki Keskusta tarjoaa laadukkaita palveluita

Kun etsit parturi-kampaamoa Helsingin keskustasta, Qtime Parturi Kampaamo on oikea valinta. Meillä saat ammattitaitoista palvelua, laadukkaita tuotteita ja rentouttavan kokemuksen kauneushetkestäsi. Olemme keskeisellä sijainnilla ja palvelemme asiakkaitamme intohimolla ja ammattitaidolla.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Laaja valikoima palveluita kaikille asiakkaille

Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa monipuolisia palveluita kaikille asiakkaille. Olit sitten mieheni tarpeessa hiusten leikkaukselle, naisille kevyelle raidoitukselle tai lapselle ensimmäiselle hiusten leikkaukselle, meiltä löytyy ratkaisu jokaiseen tarpeeseen. Lisäksi tarjoamme monipuolisia kampaamo- ja kauneudenhoitopalveluita, kuten värjäystä, leikkauksia, permanentteja ja kampauksia.

Asiakkaan hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää, ja siksi panostamme palveluidemme laatuun ja hyvään asiakaskokemukseen. Käytämme laadukkaita tuotteita ja seuraamme alan viimeisimpiä trendejä ja tekniikoita.

Helppo ja nopea ajanvaraus verkossa

Qtime Parturi Kampaamon palveluiden käyttö on tehty mahdollisimman helpoksi ja käteväksi asiakkaillemme. Voit varata ajan helposti verkossa milloin tahansa, ilman jonottamista tai odottelua. Nettiajanvarausjärjestelmämme on käytettävissäsi 24/7, joten voit varata ajan juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Kun varaat ajan nettisivuiltamme, voit valita haluamasi palvelun, ajan sekä haluamasi parturi-kampaajamme. Näin varmistat, että saat juuri sinulle sopivan ajan ja palvelun. Voit myös halutessasi jättää meille viestin erityistoiveistasi tai kysymyksistäsi ennen varausta.

Tule rentoutumaan ja hemmottelemaan itseäsi Qtime Parturi Kampaamoon

Tervetuloa rentoutumaan ja hemmottelemaan itseäsi Qtime Parturi Kampaamoon Helsingin keskustaan. Meillä saat korkealaatuista palvelua ammattitaitoisen henkilökuntamme toimesta. Olit sitten tarpeessa piristävälle hiusten leikkaukselle, kauniille kampaukselle tai rentouttavalle päänhieronnalle, meillä voit luottaa siihen, että olet hyvissä käsissä.

Qtime Parturi Kampaamo on ylpeä voidessaan tarjota asiakkailleen laadukkaita parturi-kampaamopalveluita Helsingin keskustassa. Tule käymään luonamme ja nauti kauneushetkestäsi ammattilaisten huomassa. Nähdään pian!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta parturi-kampaamo Helsinki keskusta. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.