Parturi-kampaamo

Tarvitsetko palvelua parturi-kampaamo? QTime tarjoaa laadukkaat kampaamopalvelut yli 10 vuoden kokemuksella. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Parturi-kampaamo palveluiden tarjoajana

Parturi-kampaamo on paikka, jossa asiakkaat voivat käydä kaunistautumassa ja saamassa ammattilaisten tekemän hiustenleikkauksen tai muun kampaamopalvelun. Qtime Parturi Kampaamo on erikoistunut tarjoamaan laadukkaita parturi-kampaamopalveluita asiakkailleen ja he panostavat erityisesti asiakaspalveluun ja tyytyväisyyteen.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Palveluiden valikoima

Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia palveluita asiakkailleen. Näihin palveluihin kuuluvat muun muassa hiusten leikkaukset, värjäykset, permanentit, kampaukset sekä hiusten ja päänahan hoitohoidot. Parturi-kampaamossa voi myös käydä muokkaamassa kulmakarvoja, tekemässä ripsien kestovärjäyksen tai vaikkapa parranmuotoilun.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Qtime Parturi Kampaamon henkilökunta koostuu koulutetuista ja ammattitaitoisista parturi-kampaajista, jotka osaavat toteuttaa asiakkaiden toiveet laadukkaasti ja tarkasti. Henkilökunta seuraa alan trendejä ja kouluttautuu jatkuvasti uusien tekniikoiden ja tuotteiden käytössä, jotta he voivat tarjota asiakkailleen aina parasta mahdollista palvelua.

Asiakaspalvelu ja -tyytyväisyys

Asiakaspalvelu on Qtime Parturi Kampaamolle erittäin tärkeä asia. He haluavat varmistaa, että jokainen asiakas tuntee olonsa tervetulleeksi ja saa henkilökohtaista palvelua omien tarpeidensa mukaisesti. Parturi-kampaamossa panostetaan asiakkaiden tyytyväisyyteen ja palautteen kuuntelemiseen, jotta palveluita voidaan kehittää entistä paremmiksi.

Nettiajanvaraus helpottaa asiakkaiden arkea

Qtime Parturi Kampaamo suosii kätevää nettiajanvarausta palvellessaan asiakkaitaan. Nettiajanvaraus mahdollistaa asiakkaille helpon tavan varata aikansa parturi-kampaamoon silloin, kun se parhaiten sopii heidän aikatauluunsa. Näin asiakkaiden ei tarvitse jonottaa puhelimessa tai odottaa paikan päällä vapautuvaa aikaa, vaan he voivat tehdä ajanvarauksen vaivattomasti omalta tietokoneeltaan tai älypuhelimeltaan.

Lopuksi

Parturi-kampaamopalveluiden tarjoaminen asiakkaille on tärkeä osa Qtime Parturi Kampaamon liiketoimintaa. He haluavat varmistaa, että jokainen asiakas saa ammattitaitoista palvelua, hyvää asiakaspalvelua ja lähtee parturi-kampaamosta tyytyväisenä ja kauniina. Qtime Parturi Kampaamo on paikka, jossa asiakkaat voivat rentoutua ja antaa ammattilaisten hoitaa hiustensa ja ulkonäkönsä kuntoon.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta parturi-kampaamo. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.