Parturi-kampaaja Helsinki

Etsitkö palvelua parturi-kampaaja Helsinki? QTime tarjoaa laadukkaat kampaamopalvelut yli 10 vuoden kokemuksella Helsingissä. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Parturi-kampaamo Qtime tarjoaa laadukkaita palveluita Helsingissä

Helsingissä toimiva parturi-kampaamo Qtime tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita palveluita kaikille asiakkailleen. Qtime panostaa palvelun laatuun ja asiakastyytyväisyyteen, joten voit luottaa siihen, että saat ammattitaitoisen ja ystävällisen palvelun joka kerta kun astut sisään Qtimen ovesta.

Pitkäaikaisella kokemuksellaan ja alan ammattitaidollaan Qtime pystyy toteuttamaan monenlaisia hiusten leikkauksia, värjäyksiä, kampauksia ja muita kampaamopalveluita. Olit sitten etsimässä uutta raikasta leikkausta, piristävää hiusten värimuutosta tai juhlakampausta, Qtimen ammattitaitoiset parturi-kampaajat tekevät toiveistasi totta.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Palvelut kaikenikäisille ja kaikenlaisille hiuksille

Qtime parturi-kampaamo palvelee kaikenikäisiä asiakkaita ja toteuttaa monenlaisia hiustyylejä ja -toiveita. Olit sitten nuori trendikäs kaupunkilainen tai perheenäiti, joka kaipaa helppohoitoista hiustyyliä, Qtimen ammattilaiset osaavat luoda juuri sinulle sopivan lookin.

Qtime parturi-kampaamossa palvellaan myös miehiä, joten voit varata ajan parturiin samalla, kun käyt hiustenleikkauksessa tai värjäyksessä. Taitavat parturi-kampaajat huolehtivat siitä, että saat aina haluamasi lookin ja tunnet itsesi tyylikkääksi.

Helppo nettiajanvaraus helpottaa arkeasi

Qtime parturi-kampaamo suosii kätevää nettiajanvarausta, joka helpottaa arkeasi huomattavasti. Voit varata ajan koska vain ja missä vain, olit sitten töissä, kotona tai liikkeellä. Nettiajanvaraus on nopeaa ja helppoa, joten voit unohtaa turhat odottelut puhelimen päässä ja varata ajan vaikka keskellä yötä.

Kun varaat ajan nettiajanvarauksen kautta, saat myös mahdollisuuden valita juuri sinulle sopivan ajan ja osaavan parturi-kampaajan, joten voit olla varma että saat juuri haluamasi hiustyylin ja palvelun.

Anna ammattilaisten hemmotella sinua

Kun kaipaat rentouttavaa hetkeä ja haluat piristää hiuksiasi, varaa aika Qtime parturi-kampaamoon ja anna ammattilaisten hemmotella sinua. Qtimen kokeneet parturi-kampaajat huolehtivat hiuksistasi parhaalla mahdollisella tavalla ja tekevät kaikkensa, jotta poistut liikkeestä hymy huulillasi.

Laita hiuksesi kuntoon ja anna itsellesi hetki rentoutumista ja kauneudenhoitoa Qtimen ammattilaisten hoivissa. Voit olla varma, että saat aina parasta palvelua ja tyylikkään lopputuloksen, joka tekee sinusta entistä itsevarmemman ja kauniimman.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta parturi-kampaaja Helsinki. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.