Parturi ajanvaraus

Parturi Ajanvaraus. Laadukkaat parturipalvelut yli 10 vuoden kokemuksella. Varaa aika alapuolelta tai soita ja kysy lisää!

Parturi ajanvaraus – helppoa ja kätevää asiakkaille

Parturi ajanvarausta tarvitseville asiakkaille Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa kätevän ja nopean tavan varata aika parturi-kampaamoon. Nykyään ajan varaaminen on tehty entistä helpommaksi ja vaivattomammaksi kiitos modernin teknologian, joka mahdollistaa ajanvarauksen kätevästi verkkosivujen kautta.

Nettiajanvaraus on suosittu tapa varata aika parturi-kampaamoon, sillä se on nopeaa, helppoa ja voi tehdä sen missä ja milloin vain. Qtime Parturi Kampaamon nettisivuilla on selkeä ja helppokäyttöinen varausjärjestelmä, jonka avulla asiakas voi valita haluamansa palvelun, ajan sekä oman parturin helposti ja nopeasti.

Asiakkaan tarvitsee vain avata nettisivut, valita haluamansa palvelu ja aika, syöttää omat yhteystietonsa ja vahvistaa varaus. Näin asiakas voi olla varma, että hän saa haluamansa palvelun sovittuna aikana ja välttää turhat odottelut parturi-kampaamolla.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Asiakaslähtöisyys edellä – Qtime Parturi Kampaamon palvelut helposti saatavilla

Qtime Parturi Kampaamo panostaa vahvasti asiakaslähtöisyyteen ja pyrkii tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua. Siksi nettiajanvaraus on yksi keskeinen osa parturi-kampaamon toimintaa, sillä se tekee asiakkaiden elämästä helpompaa ja sujuvampaa.

Asiakkaat arvostavat sitä, että he voivat varata ajan parturi-kampaamoon milloin tahansa, ilman tarvetta odottaa puhelinjonossa tai vastaanotolla. Nettiajanvaraus antaa asiakkaille mahdollisuuden suunnitella ajanvarauksensa omien aikataulujensa mukaisesti ja varmistaa, että he saavat haluamansa palvelun sovittuna aikana.

Parturi ajanvaraus on siis tärkeä osa Qtime Parturi Kampaamon palveluita, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään varausjärjestelmäämme entistä helpommaksi ja kätevämmäksi asiakkaillemme.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta parturi ajanvaraus. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.