Olaplex kampaamo Helsinki

Etsitkö palvelua olaplex kampaamo Helsinki? QTime tarjoaa laadukkaat kampaamopalvelut yli 10 vuoden kokemuksella Helsingissä. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Olaplex-hoitola Helsinki: Täydellinen ratkaisu vaurioituneille hiuksille

Olaplex on viime vuosina noussut suureen suosioon hiustenhoidossa, erityisesti värjätyille ja vaurioituneille hiuksille. Olaplex-hoidot auttavat palauttamaan hiusten luonnollisen rakenteen ja vahvistamaan niitä tehokkaasti. Helsinki tarjoaa useita kampaamoita, jotka erikoistuvat Olaplex-hoitoihin, ja yksi näistä on Qtime Parturi Kampaamo.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Olaplex-hoitojen edut

Olaplex-hoidot ovat monipuolisia ja niitä voi käyttää eri tavoin hiusten kunnon parantamiseen. Yksi Olaplex-hoidon suurimmista eduista on sen kyky korjata ja vahvistaa hiuksia syvältä sisältä päin. Hoito auttaa myös suojaamaan hiusta vaurioilta esimerkiksi värjäyksen yhteydessä. Olaplex sopii kaikenlaisille hiuksille ja se antaa näkyviä tuloksia jo muutamien hoitokertojen jälkeen.

Qtime Parturi Kampaamo: Olaplex-hoidot ammattitaidolla

Qtime Parturi Kampaamo sijaitsee Helsingin keskustassa ja tarjoaa laadukkaita hiustenhoitopalveluita asiakkailleen. Yksi kampaamon erikoisuuksista on Olaplex-hoidot, jotka tehdään ammattitaitoisesti ja asiakkaan tarpeet huomioiden. Kampaamon koulutetut parturi-kampaajat osaavat suositella juuri oikeanlaisen Olaplex-hoidon hiustesi kunnon perusteella.

Qtime suosii kätevän nettiajanvarauksen käyttöä palvellessaan asiakkaita. Voit helposti varata ajan Olaplex-hoitoon Qtimen verkkosivujen kautta milloin tahansa, sopivana sinulle.

Olaplex-hoidot Qtime Parturi Kampaamossa

Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa erilaisia Olaplex-hoitoja hiustesi tarpeiden mukaan. Voit valita esimerkiksi Olaplex Bond Multiplier-hoidon, joka vahvistaa ja korjaa hiuksia syvältä. Olaplex No. 2 on syvähoitava käsittely, joka jätetään hiuksiin vaikuttamaan pidemmäksi ajaksi. Lisäksi kampaamossa on saatavilla Olaplex No. 3 -hoitotuote kotikäyttöön, jotta voit ylläpitää hoidon tuloksia myös kotona.

Tule käymään Qtime Parturi Kampaamossa ja kokeile Olaplex-hoitojen tehokkuutta omilla hiuksillasi. Ammattitaitoiset parturi-kampaajamme auttavat sinua löytämään juuri oikeanlaisen hoidon hiuksillesi. Anna hiuksillesi rakkauden ja hoivan ne ansaitsevat Olaplex-hoitojen avulla!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta olaplex kampaamo Helsinki. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.