Naisten lyhyet hiusmallit

Naisten lyhyet hiusmallit. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Parhaat lyhyet hiusmallit naisille

Lyhyet hiusmallit ovat olleet suuressa suosiossa erityisesti naisilla viime vuosina. Monet naiset valitsevat lyhyemmän hiustyylin, joka on helppohoitoinen ja tyylikäs samanaikaisesti. Lyhyet hiusmallit sopivat monille eri hiuslaaduille ja kasvonmuodoille, ja niillä voi luoda persoonallisen ja modernin ilmeen.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Suorat ja lyhyet bob-hiukset

Yksi suosituimmista lyhyistä hiusmalleista naisilla on suorat ja lyhyet bob-hiukset. Tämä klassinen ja tyylikäs hiustyyli sopii monille eri kasvonmuodoille ja antaa raikkaan ilmeen. Bob-hiukset ovat helppohoitoiset ja sopivat arkeen sekä juhlaan.

Pixie-leikkaus rohkeille naisille

Pixie-leikkaus on lyhyt hiusmalli, joka sopii erityisesti rohkeille naisille. Pixie-leikkaus on huoliteltu ja moderni hiusmalli, joka korostaa kasvojen piirteitä. Tämä hiusmalli on erittäin freesin näköinen ja helppohoitoinen, joten se sopii erinomaisesti kiireiseen arkeen.

Pitkäkestoinen trendi: lyhyet kerrostetut hiukset

Lyhyet kerrostetut hiukset ovat olleet pitkäaikainen trendi naisten hiusmuodissa. Kerrostetut hiukset tuovat volyymia ja liikettä hiuksiin, mikä tekee niistä ilmavat ja eloisan näköiset. Lyhyet kerrostetut hiukset sopivat monille eri hiuslaaduille ja antavat raikkaan ja nuorekkaan ilmeen.

Tärkeä huomio: Valitse hiusmalli oman tyylisi mukaan

Kun valitset itsellesi sopivaa lyhyttä hiusmallia, on tärkeää ottaa huomioon oma tyylisi ja persoonallisuutesi. Ammattitaitoinen parturi-kampaaja osaa auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan hiusmallin, joka korostaa parhaita puoliasi ja tekee olosta itsevarman.

Pidä huolta lyhyistä hiuksistasi ammattilaisen avulla

Oli valintasi sitten bob-hiukset, pixie-leikkaus tai kerrostetut hiukset, on tärkeää pitää hiuksistaan hyvää huolta. Ammattitaitoinen parturi-kampaamo, kuten Qtime, tarjoaa monipuoliset palvelut lyhyiden hiusmallien ylläpitoon. Nettiajanvarauksen avulla voit kätevästi varata ajan hiustesi huoltoon, olit sitten uuden hiusmallin tarpeessa tai kaipaat vain pientä piristystä nykyiseen tyyliisi.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta naisten lyhyet hiusmallit. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.