Naisten lyhyet hiukset

Naisten lyhyet hiukset. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Naisten lyhyet hiukset – tyylikäs ja käytännöllinen valinta

Naisten hiustenleikkauksissa on monia erilaisia vaihtoehtoja, ja yksi suosituimmista valinnoista on lyhyet hiukset. Lyhyet hiukset ovat tyylikäs ja käytännöllinen vaihtoehto monelle naiselle, ja ne sopivat erinomaisesti niin arkeen kuin juhlaankin. Tässä artikkelissa käsitellään naisten lyhyiden hiusten etuja ja erilaisia leikkausvaihtoehtoja.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Lyhyiden hiusten hyödyt

Lyhyet hiukset ovat monella tapaa kätevät ja helppohoitoiset. Ne kuivuvat nopeasti pesun jälkeen ja ovat usein vaivattomammat muotoilla kuin pitkät hiukset. Lyhyet hiukset myös tuovat usein kasvojen piirteet kauniisti esiin ja antavat raikkaan ja nuorekkaan ilmeen.

Lyhyet hiukset voivat myös olla rohkea valinta, joka antaa naiselle uutta itseluottamusta ja tyyliä. Lyhyet hiukset sopivat monenlaisiin tyyleihin ja persooniin, ja niitä voi muunnella erilaisilla leikkauksilla ja väreillä.

Eri leikkausvaihtoehdot

Lyhyet hiukset voidaan leikata monella eri tavalla riippuen siitä, millainen tyyli ja pituus halutaan saavuttaa. Pixie-leikkaus on yksi suosituimmista lyhyiden hiusten leikkauksista, jossa hiukset ovat lyhyet ja kerroksittain leikatut. Bob-leikkaus puolestaan on hieman pidempi vaihtoehto, jossa hiukset ulottuvat yleensä korvien tai leuan alapuolelle.

Mikäli halutaan vielä rohkeampi leikkaus, voidaan valita esimerkiksi under cut tai faux hawk -leikkaus. Nämä leikkaukset ovat yleensä lyhyitä sivuilta ja takaa, ja antavat tilaa luovuudelle ja persoonalliselle tyylille.

Lyhyet hiukset Qtimellä

Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa monipuolisia palveluita lyhyiden hiusten leikkaukseen ja muotoiluun. Kokeneet parturi-kampaajamme osaavat leikata ja muotoilla lyhyet hiukset asiakkaan toiveiden mukaisesti, ja auttavat löytämään juuri sopivan tyylin jokaiselle asiakkaalle.

Qtime suosii kätevän nettiajanvarauksen käyttöä, joka helpottaa asiakkaiden ajan varaamista ja palveluiden käyttöä. Näin voit varata ajan lyhyiden hiusten leikkaukseen helposti ja nopeasti, milloin ja missä vain.

Joten, jos olet harkitsemassa lyhyiden hiusten leikkausta, ota rohkeasti yhteyttä Qtimeen ja varaa aika parturi-kampaamoon. Ammattitaitoiset kampaajamme auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan tyylin, joka korostaa parhaita puoliasi ja antaa uutta ilmettä arkeesi!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta naisten lyhyet hiukset. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.