Naisten kampaukset

Naisten kampaukset. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Naisten kampaukset ja niiden vaikutus ulkonäköön

Naisten kampaukset ovat tärkeä osa ulkonäköä ja henkilökohtaista tyyliä. Oikeanlaisella kampauksella voi korostaa kasvonpiirteitä, luoda erilaisia tunnelmia ja tuoda esiin persoonallisuutta. Moni nainen panostaa kampaukseensa päivittäin ja haluaa näyttää aina parhaalta mahdolliselta. Parturi-kampaamot tarjoavat laajan valikoiman erilaisia kampauksia niin arkeen kuin juhlaan.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Suosituimmat naisten kampaukset

Yksi suosituimmista naisten kampauksista on varmasti klassinen nuttura. Nuttura sopii moniin eri tilanteisiin ja se on helppo tehdä itsekin kotona. Nuttura on myös erittäin käytännöllinen kampaus esimerkiksi lämpiminä kesäpäivinä. Toisena suosittuna kampauksena voidaan mainita rento lettikampaus, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Letit ovat monipuolinen valinta ja niillä voi luoda erilaisia kampauksia tilaisuudesta riippuen.

Erilaisia vaihtoehtoja juhlakampauksiin

Juhliin valittaessa kampausta moni nainen haluaa panostaa hieman enemmän ja valita jotain erityistä. Ylelliset kiharat ovat suosittu valinta juhlakampauksissa ja ne tuovat lisää volyymia hiuksiin. Myös elegantti sivujakaus ja kiiltäväksi siloitellut hiukset ovat näyttävä vaihtoehto juhliin. Monet naiset valitsevat myös klassisen kampauksen, kuten tyylikkään ponnarin tai kiinnitetyt hiukset, juhlatilaisuuksiin.

Naisten kampaustrendit vuodelle 2024

Vuonna 2024 nähdään monia mielenkiintoisia kampaustrendejä naisten keskuudessa. Yksi trendi on epäsymmetriset leikkaukset, joissa hiukset ovat eripituisia ja antavat kampaukselle modernin ilmeen. Myös värikkäät raidat ja erilaiset sävyvaihtelut ovat suosittuja vuonna 2024. Luonnolliset laineet ja kiharat tulevat myös olemaan näkyvä trendi, sillä rento ja huolettoman näköinen tyyli on nyt muodissa.

Yhteenveto

Naisten kampaukset ovat tärkeä osa ulkonäköä ja persoonallisuutta. Oikeanlaisella kampauksella voi korostaa omia kasvonpiirteitä ja luoda juuri haluamansa tunnelman. Parturi-kampaamot tarjoavat laajan valikoiman erilaisia kampauksia, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Trendikkäät kampaukset ja klassiset vaihtoehdot tuovat vaihtelua ja mahdollisuuden kokeilla erilaisia tyylejä. Valitsemalla oikean kampauksen voi jokainen nainen tuntea olonsa itsevarmaksi ja kauniiksi.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta naisten kampaukset. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.