Naisten hiusmallit

Naisten hiusmallit. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Naisten suosituimmat hiusmallit kaudelle 2024

Naisten hiusmallit ovat aina olleet yksi keskeisimmistä osista ulkonäköämme ja persoonallisuuttamme. Kaudella 2024 näemme monipuolisia ja trendikkäitä hiusmalleja, jotka sopivat erilaisiin tyyleihin ja mieltymyksiin. Tässä artikkelissa esittelemme naisten suosituimmat hiusmallit tälle kaudelle!

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Pitkä kerrostettu hiusmalli

Pitkä kerrostettu hiusmalli on klassikko, joka ei koskaan mene pois muodista. Kerroksittain leikattu pitkä hiusmalli antaa hiuksille volyymia ja liikettä, luoden samalla pehmeän ja naisellisen ilmeen. Tämä hiusmalli sopii monille eri kasvonmuodoille ja antaa mahdollisuuden erilaisiin kampauksiin ja tyyleihin.

Bob-tyylinen polkkatukka

Bob-tyylinen polkkatukka on ikuinen suosikki, joka on aina tyylikäs ja trendikäs valinta. Bob-tyylinen hiusmalli sopii monille eri hiustyypeille ja antaa raikkaan ja nuorekkaan ilmeen. Voit valita klassisen polkan tai kokeilla erilaisia pituuksia ja kerrostuksia luodaksesi juuri sinulle sopivan ilmeen.

Pixie-leikkaus

Pixie-leikkaus on rohkea ja trendikäs valinta niille, jotka haluavat lyhyen ja huoltovapaan hiusmallin. Pixie-leikkauksessa hiukset ovat lyhyet ja kevyesti kerrostetut, luoden modernin ja nuorekkaan ilmeen. Tämä hiusmalli sopii erityisesti pyöreille kasvoille ja antaa lisää rakennetta ja ryhtiä kasvoille.

Kiharat hiukset

Kiharat hiukset ovat aina olleet trendikkäät ja naiselliset. Voit luoda kauniit ja pehmeät kiharat hiukset niin luonnollisesti kuin erilaisilla kihartimilla ja muotoilutuotteilla. Kiharat hiukset antavat ryhtiä ja volyymia hiuksille, ja voit leikitellä erilaisilla kampauksilla ja tyyleillä päivästä toiseen.

Lyhyt pixie-leikkaus

Lyhyt pixie-leikkaus on rohkea ja moderni valinta niille, jotka haluavat todella lyhyen hiusmallin. Pixie-leikkauksessa hiukset ovat erittäin lyhyet ja kevyesti kerrostetut, luoden rohkean ja tyylikkään ilmeen. Tämä hiusmalli sopii erityisesti hoikille kasvoille ja antaa mahdollisuuden leikitellä erilaisilla muotoiluilla ja tyyleillä.

Pitkät suorat hiukset

Pitkät suorat hiukset ovat ajaton klassikko, joka sopii monelle eri tyylille ja persoonallisuudelle. Voit pitää hiukset luonnollisen suorina tai kokeilla erilaisia kampauksia ja tyylejä luodaksesi juuri sinulle sopivan ilmeen. Pitkät suorat hiukset antavat mahdollisuuden leikitellä erilaisilla väreillä ja kerrostuksilla, joten valitse sinulle sopiva hiusmalli ja anna persoonallisuutesi loistaa!

Päätelmä: Seuraa trendejä ja ole rohkea omassa tyylissäsi

Naisten hiusmallit tarjoavat tänä päivänä monipuolisia vaihtoehtoja erilaisille tyyleille ja mieltymyksille. Seuraa rohkeasti trendejä ja valitse juuri sinulle sopiva hiusmalli, joka korostaa parhaita puoliasi ja antaa sinulle itsevarmuutta ja tyylikkyyttä. Muista myös huoltaa hiuksiasi säännöllisesti ja käyttää laadukkaita hiustenhoitotuotteita, jotta hiusmallisi pysyy kauniina ja terveenä!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta naisten hiusmallit. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.