Miesten hiustyylit

Miesten hiustyylit. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Miesten hiustyylien muoti tällä hetkellä

Miesten hiustyylien maailma on jatkuvassa muutoksessa ja nykyään on useita erilaisia hiustyylejä, jotka ovat suosittuja eri ikäryhmissä. Tässä artikkelissa tarkastelemme muutamia miesten hiustyylejä, jotka ovat trendikkäitä tällä hetkellä ja antavat inspiraatiota uuden hiustyylin valintaan.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Klassinen pompadour

Klassinen pompadour-hiustyyli, jossa sivut ovat lyhyet ja päälliosa pidempi ja tupeerattu, on edelleen suosittu valinta monien miesten keskuudessa. Tämä hiustyyli antaa skarppia ja tyylikästä ilmettä ja sopii erityisesti niille, jotka haluavat hieman retrohenkistä lookia.

Moderni undercut

Moderni undercut-hiustyyli, jossa sivut ja takaa ovat ajeltu lyhyeksi ja päälliosa jätetty pidemmäksi, on yhä suosittu valinta rohkeammille miehille. Tämä hiustyyli antaa modernia ja trendikästä ilmettä ja sitä voi varioida eri pituisilla yläosilla ja sivuilla.

Lyhyet hiukset sivuilta ja takaa

Lyhyet hiukset sivuilta ja takaa yhdistettynä pidempään päälliosaan on rento ja huoliteltu hiustyyli, joka sopii monenlaisiin tilanteisiin. Tämä hiustyyli on helppo pitää siistinä ja se on suosittu valinta monien miesten keskuudessa.

Laineikas keskipitkä hiustyyli

Laineikas keskipitkä hiustyyli on rento ja luonnollinen valinta niille, joilla on luontaisesti laineikkaat hiukset. Tämä hiustyyli antaa rennon ja boheemin ilmeen ja sopii erityisesti rentoihin ja rennon chic-tyylisiin asuihin.

Miesten hiustyylien valinta Qtimen parturi-kampaamossa

Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa monipuolisia hiustyylien vaihtoehtoja miehille ja auttaa asiakkaita löytämään juuri heille sopivan tyylin. Nettiajanvaraus on kätevä tapa varata aika hiustenleikkaukseen ja kampaamokäyntiin, joten voit varata ajan helposti omalta tietokoneeltasi tai älypuhelimellasi. Tule käymään Qtimessa ja kokeile rohkeasti uutta hiustyyliä!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta miesten hiustyylit. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.