Miesten hiusmallit puolipitkä

Miesten hiusmallit puolipitkä. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Miesten hiusmallit puolipitkä – Tyylitrendit vuodelle 2024

Miesten hiusmuoti on jatkuvassa muutoksessa, ja vuonna 2024 puolipitkät hiusmallit ovat edelleen suuressa suosiossa. Puolipitkä hiusmalli antaa miehelle monipuoliset mahdollisuudet tyylin vaihtamiseen ja erilaisten lookkien kokeilemiseen. Tässä artikkelissa käymme läpi muutamia suosittuja miesten puolipitkiä hiusmalleja ja kerromme, miten ne voidaan toteuttaa käytännössä.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Suosituimmat miesten puolipitkät hiusmallit

Yksi suosituimmista miesten puolipitkistä hiusmalleista on selvästi keskijakaus. Keskijakaus antaa miehelle rennon ja huolitellun ilmeen, ja se sopii lähes kaikille kasvonmuodoille. Toinen trendikäs vaihtoehto on sivujakaus, joka luo symmetrisen ja tyylikkään lookin. Sivujakaus voidaan toteuttaa joko hyvin selkeänä tai hieman rentona ja huolimattomampana versiona.

Lisäksi pidemmät sivuhiukset ja lyhyempi yläosa ovat yhdistelmä, joka nähdään paljon miesten hiusmalleissa tänä vuonna. Tämä malli antaa mahdollisuuden luoda monenlaisia kampauksia ja tyylejä, ja se on erityisen suosittu nuorempien miesten keskuudessa.

Miten toteuttaa puolipitkä hiusmalli?

Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme varaamaan ajan ammattitaitoiselle parturi-kampaajalle. Parturi-kampaajamme ovat koulutettuja ja kokeneita toteuttamaan erilaisia miesten hiusmalleja, mukaan lukien puolipitkät hiusmallit. He osaavat neuvoa sinua sopivan hiusmallin valinnassa ja luoda juuri sinulle sopivan tyylin.

Kun valitset puolipitkän hiusmallin, on tärkeää myös huomioida hiustesi kunto ja kasvonmuoto. Parturi-kampaajamme osaavat ottaa nämä tekijät huomioon ja suositella sinulle parhaiten sopivaa vaihtoehtoa. Muistathan myös huolehtia hiustesi säännöllisestä hoidosta kotona, jotta hiusmalli pysyy hyvännäköisenä ja terveenä.

Ota aika itsellesi Qtime Parturi Kampaamoon

Jos kaipaat uutta tyyliä ja haluat kokeilla puolipitkää hiusmallia, varaa aika itsellesi Qtime Parturi Kampaamoon. Meiltä saat laadukkaat parturi-kampaamopalvelut ammattitaitoisen henkilökunnan toteuttamana. Voit helposti varata ajan kätevän nettiajanvarauksemme kautta ja valita sinulle sopivan ajan juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta miesten hiusmallit puolipitkä. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.