Miesten hiusmallit pitkät

Miesten hiusmallit pitkät. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Miesten hiusmallit pitkät

Miesten pitkät hiusmallit ovat tulleet suosituiksi viime vuosina, kun miehet ovat alkaneet rohkeammin kokeilla erilaisia hiustyylejä. Pitkät hiukset voivat tuoda persoonallisuutta ja tyyliä ulkonäköön, ja ne tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia erilaisiin kampauksiin ja tyyleihin. Tässä artikkelissa käsittelemme miesten pitkiä hiusmalleja sekä niiden hoitoa ja ylläpitoa.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Suosituimmat pitkät hiusmallit miehille

Yksi suosituimmista pitkistä hiusmalleista miehille on rennosti laineikkaat hiukset. Tämä rento tyyli sopii monille eri hiustyypeille ja kasvonmuodoille, ja sitä on helppo ylläpitää päivittäin. Laineikkaat hiukset voi kammata taakse tai antaa niiden valua vapaasti olkapäille.

Toinen suosittu pitkä hiusmalli miehille on puolestaan takaa pidemmät hiukset, jotka voidaan kammata tyylikkäästi taakse tai asetella erilaisiin kampauksiin. Tämä tyyli sopii erityisesti niille, jotka haluavat hieman enemmän pituutta hiuksiinsa ja kokeilla erilaisia kampauksia.

Kolmas suosittu vaihtoehto miehille on ajattoman tyylikkäät suorat ja pitkät hiukset. Tämä klassinen tyyli sopii monelle ja antaa mahdollisuuden luoda erilaisia kampauksia ja tyylejä. Suorat hiukset voi joko pitää vapaasti valtoimenaan tai sitoa tyylikkäästi poninhännälle.

Pitkien hiusten hoito ja ylläpito

Pitkien hiusten hoitaminen ja ylläpito vaatii hieman enemmän vaivaa verrattuna lyhyempiin hiuksiin, mutta oikeilla tuotteilla ja säännöllisellä hoidolla pitkien hiusten pitäminen hyväkuntoisina on helppoa. On tärkeää pestä hiukset säännöllisesti, käyttää hoitoainetta ja hiusnaamiota sekä välttää liiallista lämpökäsittelyä.

Lisäksi on suositeltavaa käyttää laadukkaita muotoilutuotteita, kuten muotoiluvahaa tai hiusgeeliä, jotta kampauksen muotoilu olisi helpompaa ja lopputulos kestäisi pidempään. Pitkät hiukset kannattaa myös leikata säännöllisesti, jotta ne pysyisivät terveinä ja kasvaisivat tasaisesti.

Yhteenveto

Miesten pitkät hiusmallit tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia erilaisiin tyyleihin ja kampauksiin. Olipa kyseessä sitten rennosti laineikkaat hiukset, takaa pidemmät hiukset tai suorat ja pitkät hiukset, miehet voivat löytää oman tyylinsä pitkien hiusten avulla. Tärkeintä pitkien hiusten hoidossa ja ylläpidossa on käyttää oikeita tuotteita ja noudattaa säännöllistä hiustenhoitorutiinia. Muista myös käydä säännöllisesti parturissa tai kampaajalla pitämässä hiukset hyvässä kunnossa!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta miesten hiusmallit pitkät. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.