Miesten hiusmallit lyhyt

Miesten hiusmallit lyhyt. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Miesten hiusmallit lyhyt: Klassikot ja trendit

Miesten lyhyet hiusmallit ovat olleet suosittuja vuosikymmenien ajan, mutta niissä on aina tilaa uusille trendeille ja muunnelmille. Lyhyet hiukset voivat olla helppohoitoinen valinta, joka sopii monille miehille arjessa ja juhlassa. Tässä artikkelissa käymme läpi muutamia klassisia ja trendikkäitä miesten lyhyitä hiusmalleja, jotka ovat suosittuja tällä hetkellä.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Klassiset miesten lyhyet hiusmallit

Yksi kaikkien aikojen suosituimmista miesten lyhyistä hiusmalleista on niin kutsuttu ”buzz cut”. Tässä tyylikkäässä ja maskuliinisessa hiusmallissa hiukset ajellaan hyvin lyhyiksi ympäri pään. Buzz cut sopii monille miehille ja on erityisen suosittu kesällä helteen vuoksi. Toinen klassinen vaihtoehto on sivuilta lyhyeksi leikattu hius, joka jätetään pidemmäksi päälle. Tämä malli antaa modernin ja raikkaan ilmeen ilman suurta huoltamista.

Trendikkäät miesten lyhyet hiusmallit

Viime aikoina trendikkäät miesten hiusmallit ovat vieneet lyhyitä hiuksia uusiin ulottuvuuksiin. Yksi suosituimmista trendeistä on ”undercut”, jossa sivut ajellaan hyvin lyhyiksi ja päälliosa jätetään selvästi pidemmäksi. Tämä hiusmalli on näyttävä ja moderni valinta, joka erottuu massasta. Toisena trendikkäänä vaihtoehtona on ”textured crop”, jossa hiukset pidetään lyhyenä ja tekstuurina on lisätty erilaisilla leikkaustekniikoilla.

Miten valita sopiva hiusmalli?

Valitessaan sopivaa hiusmallia kannattaa ottaa huomioon oma hiustyyppi, kasvonmuodot sekä elämäntyyli. Esimerkiksi hyvin paksut hiukset saattavat toimia paremmin tietyissä malleissa kuin hienot hiukset. Parturikampaajasi osaa auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan hiusmallin, joka korostaa parhaita piirteitäsi ja helppohoitoisuutta.

Pidä tyylistäsi huolta Qtime Parturi Kampaamossa

Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa monipuolisia parturi-kampaamopalveluita miehille, jotka haluavat pitää huolta ulkonäöstään. Ammattitaitoiset parturikampaajamme auttavat sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan hiusmallin ja luomaan tyylikkään lookin niin arkeen kuin juhlaan. Suosimme kätevää nettiajanvarausta, joten voit helposti varata ajan parturi-kampaamoomme missä ja milloin vain.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta miesten hiusmallit lyhyt. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.