Lyhyt räväkkä hiusmalli

Lyhyt räväkkä hiusmalli. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Lyhyt räväkkä hiusmalli on tämän hetken trendi

Lyhyet hiukset ovat olleet muodissa jo pidemmän aikaa, mutta nyt trendi on ottanut uuden käänteen räväkän lyhyiden hiusmallien suuntaan. Räväkällä hiusmallilla tarkoitetaan usein hyvin lyhyttä leikkausta, joka tuo esiin henkilön persoonallisuuden ja rohkeuden. Tämä hiusmalli sopii erityisesti heille, jotka haluavat erottua joukosta ja kokeilla jotain uutta.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Räväkkä hiusmalli sopii kaikenikäisille

Räväkkä hiusmalli ei tunne ikärajaa – se sopii niin nuorille trendikkäille tytöille kuin kypsemmille naisille, jotka haluavat piristystä hiuksiinsa. Lyhyt leikkaus antaa mahdollisuuden kokeilla erilaisia värejä ja tekstuureja, joten vaihtoehtoja riittää jokaiseen makuun. Tärkeintä on löytää oma tyyli ja uskaltaa kokeilla rohkeasti uutta!

Lyhyen räväkän hiusmallin ylläpito

Vaikka lyhyt hiusmalli saattaa tuntua vaivattomalta, se vaatii kuitenkin säännöllistä ylläpitoa. Usein lyhyet hiukset on leikattava uudelleen noin 4-6 viikon välein, jotta ne säilyvät siisteinä ja muotonsa pitävinä. Lisäksi lyhyet hiukset kaipaavat usein erityistä tukea ja muotoilutuotteita, jotta ne pysyvät halutussa kunnossa.

Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa räväkän hiusmallin toteutuksen

Kun haluat kokeilla lyhyttä ja räväkkää hiusmallia, kannattaa kääntyä ammattilaisten puoleen. Qtime Parturi Kampaamo on erikoistunut erilaisiin hiusmalleihin ja trendeihin, ja meiltä saat varmasti asiantuntevaa palvelua toiveidesi toteuttamiseen. Voit varata ajan kätevästi nettiajanvarauksemme kautta ja antaa meidän luoda juuri sinulle sopivan lyhyen ja räväkän hiusmallin, joka saa sinut loistamaan!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta lyhyt räväkkä hiusmalli. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.