Lyhyet naiselliset hiusmallit

Lyhyet naiselliset hiusmallit. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Ajattomat lyhyet hiusmallit

Lyhyet hiukset voivat olla naiselliset ja tyylikkäät vaihtoehto pitkille hiuksille. Monet naiset valitsevat lyhyen hiusmallin helppouden ja modernin ilmeen vuoksi. Lyhyet hiusmallit voivat myös korostaa kasvojen piirteitä ja antaa rohkean ja itsenäisen vaikutelman. Alla muutamia ajattomia lyhyitä hiusmalleja, jotka sopivat kaikenikäisille naisille.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Värikkäät pixie-leikkaukset

Pixie-leikkaus on lyhyt hiusmalli, jossa hiukset ovat todella lyhyet takaa ja sivuilta, mutta yläosassa voi olla enemmän pituutta. Tämä hiusmalli on todella raikas ja moderni valinta. Voit piristää pixie-leikkausta erilaisilla värisävyillä, kuten roosalla, hopealla tai jopa pastellisävyillä. Värikkäät pixie-leikkaukset tuovat iloa arkeen ja antavat persoonallisen ilmeen.

Bob-hiusmalli korostaa kasvojen piirteitä

Bob-hiusmalli on klassinen ja elegantti vaihtoehto lyhyttä hiusmallia etsiville naisille. Keskipitkä bob, eli lob-hiusmalli, on hieman pidempi kuin perinteinen bob ja se sopii monille eri kasvonmuodoille. Bob-hiusmalli voi olla kerrostettu tai suorempi, ja se antaa ryhtiä kasvoille sekä luo pehmeän kehyksen. Bob-hiusmalli on vaivaton, mutta silti naisellinen valinta lyhyttä hiusmallia kaipaavalle.

Räväkkä pixie-bob yhdistää parhaat puolet

Pixie-bob on yhdistelmä pixie-leikkausta ja bob-hiusmallia. Tässä hiusmallissa niskassa ja sivuilla hiukset ovat lyhyet, mutta yläosassa on enemmän pituutta luoden modernin ja rohkean ilmeen. Pixie-bob on helppohoitoinen vaihtoehto, mutta silti tyylikäs ja naisellinen. Tämä hiusmalli sopii erityisesti niille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta ja erilaista lyhyiden hiusten saralla.

Pitkä pixie antaa naisellisen ilmeen

Pitkä pixie on hieman pidempi versio perinteisestä pixie-leikkauksesta. Tässä hiusmallissa hiukset ovat tarpeeksi pitkät mahdollistaen erilaiset kampausvaihtoehdot. Voit muotoilla pitkän pixien rennosti sivulle laineille tai luoda tyylikkään kiiltävät kiharat. Pitkä pixie on naisellinen ja elegantti hiusmalli, joka sopii hyvin monille eri hiustyypeille ja -muodoille.

Päätelmä

Lyhyet hiusmallit voivat olla todella naisellisia ja tyylikkäitä vaihtoehtoja pitkille hiuksille. Ajattomat lyhyet hiusmallit, kuten pixie-leikkaus, bob-hiusmalli ja niiden eri variaatiot, antavat mahdollisuuden luoda persoonallisen ja rohkean ilmeen. Valitse itsellesi sopiva lyhyt hiusmalli ja kokeile rohkeasti erilaisia värejä ja pituusvaihtoehtoja. Lyhyet hiusmallit voivat tuoda raikkautta ja pirteyttä arkeen sekä korostaa kasvojen piirteitä. Anna ammattilaisen auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopiva lyhyt hiusmalli ja luo upea uusi tyyli!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta lyhyet naiselliset hiusmallit. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.