Lyhyet hiusmallit

Lyhyet hiusmallit. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Lyhyet hiusmallit – Aina tyylikkäitä ja helppohoitoisia

Lyhyet hiusmallit ovat olleet suosittuja vuosikymmenien ajan, eikä suotta! Tämä tyylikäs ja käytännöllinen hiusmalli sopii kaikenikäisille ja -tyylisille naisille ja miehille. Lyhyet hiukset eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan ne ovat myös helppohoitoiset ja kätevät arjessa.

Lyhyet hiusmallit sopivat niin rennompaan vapaa-ajan tyyliin kuin myös juhlavampaan lookiin. Niiden monipuolisuus ja helppohoitoisuus tekevät niistä suositun valinnan monille asiakkaillemme. Qtime Parturi Kampaamossa meillä on laaja valikoima erilaisia lyhyitä hiusmalleja, joista voit valita omaan tyyliisi sopivan vaihtoehdon.

Lyhyet hiusmallit ovat myös erinomainen valinta, mikäli haluat hiustesi näyttävän runsaammilta ja tuuheammilta. Oikealla leikkauksella ja muotoilulla voimme luoda illuusion täyteläisemmistä hiuksista, jotka ovat aina tyylikkäät ja huolitellut. Valitsemalla lyhyen hiusmallin voit myös korostaa kasvonpiirteitäsi ja luoda raikkaan ilmeen.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Lyhyet hiusmallit – Valitse omaan tyyliisi sopiva vaihtoehto

Kun valitset itsellesi sopivaa lyhyttä hiusmallia, on tärkeää ottaa huomioon omat kasvonpiirteesi ja hiustesi rakenne. Pyöreille kasvoille sopii esimerkiksi lyhyt pixie-leikkaus, joka korostaa poskipäitä ja leukaan. Suorat ja terävät hiusmallit puolestaan sopivat hyvin kulmikkaille kasvoille, luoden pehmeämmän ilmeen. Ovaalinmuotoisille kasvoille sopii lähes mikä tahansa lyhyt hiusmalli, sillä ne ovat usein tasapainoiset ja helposti muunneltavissa.

Lyhyitä hiusmalleja on monia erilaisia vaihtoehtoja, kuten pixie, bob, bowl cut ja buzz cut. Pixie on lyhyt ja naisellinen hiusmalli, joka sopii monelle eri hiustyypeille. Bob-leikkaus taas on ajaton ja klassinen vaihtoehto, joka näyttää aina huolitellulta ja tyylikkäältä. Bowl cut on rohkeampi valinta, joka sopii moderneille ja trendikkäille asiakkaille. Buzz cut on erittäin lyhyt ja maskuliininen hiusmalli, joka vaatii rohkeutta ja itsevarmuutta.

Qtime Parturi Kampaamossa meillä on kokeneet ja ammattitaitoiset parturit ja kampaajat, jotka auttavat sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan lyhyen hiusmallin. Tule käymään liikkeessämme ja anna meidän luoda sinulle upea ja persoonallinen look! Voit varata ajan helposti nettiajanvarauksemme kautta ja valita juuri sinulle sopivan ajan.

Lyhyet hiusmallit – Helppohoitoisuutta arkeen ja juhlaan

Kun valitset lyhyen hiusmallin, valitset myös helppohoitoisen arjen. Lyhyet hiukset vaativat vähemmän aikaa ja vaivaa kuin pitkät hiukset, sillä niitä ei tarvitse usein pestä eikä muotoilla. Lyhyet hiusmallit sopivat erityisesti kiireisille ihmisille, jotka arvostavat helppoutta ja käytännöllisyyttä.

Lyhyet hiusmallit ovat myös erinomainen valinta kesäkuumalla, sillä ne pitävät pään viileänä ja helpottavat oloa kuumina päivinä. Voit nauttia kesästä huolettomasti ja tuntea olon raikkaaksi ja kevyeksi lyhyessä hiusmallissa. Qtime Parturi Kampaamossa meillä on myös tarjolla erilaisia hiusväripalveluita, joilla voit piristää ja muuttaa hiustesi ulkonäköä helposti ja nopeasti.

Lyhyitä hiusmalleja voi myös helposti muunnella erilaisilla otsahiusten pituuksilla ja muodoilla. Voit kokeilla erilaisia kampauksia ja tyylejä lyhyillä hiuksilla ja luoda aina uudenlaisen lookin jokaiseen päivään. Lyhyet hiusmallit antavat sinulle mahdollisuuden olla luova ja kokeilla rohkeasti erilaisia tyylejä ilman suurta sitoutumista.

Tule käymään Qtime Parturi Kampaamossa ja kokeile rohkeasti lyhyttä hiusmallia! Me autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan vaihtoehdon ja luomaan tyylikkään ja helppohoitoisen lookin arkeen ja juhlaan. Varaa aika nettiajanvarauksemme kautta ja anna meidän hemmotella sinua ammattitaitoisella palvelulla.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta lyhyet hiusmallit. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.