Lyhyet hiusmallit ohuisiin hiuksiin

Lyhyet hiusmallit ohuisiin hiuksiin. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Parhaat lyhyet hiusmallit ohuisiin hiuksiin

Ohuet hiukset voivat joskus tuottaa haasteita haluttaessa muotoilla hiuksia erilaisilla hiusmalleilla. On kuitenkin olemassa monia lyhyitä hiusmalleja, jotka sopivat erityisen hyvin ohuisiin hiuksiin ja voivat antaa hiuksille lisää volyymia ja rakennetta.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Pixie-leikkaus

Pixie-leikkaus on rohkea ja lyhyt hiusmalli, joka sopii erinomaisesti ohuille hiuksille. Tämä tyylikäs leikkaus antaa hiuksille volyymia ja tekee hiuksista näyttämään tuuheammilta. Pixie-leikkaus on myös helppohoitoinen ja tyylikäs vaihtoehto niille, jotka haluavat piristää ilmettään.

Bob-leikkaus

Bob-leikkaus on klassinen ja monipuolinen lyhyt hiusmalli, joka sopii hyvin myös ohuille hiuksille. Bob-leikkaus antaa hiuksille rakennetta ja volyymia, ja se voidaan stailata eri tavoin eri tilanteisiin. Bob-leikkauksen avulla ohuet hiukset saavat lisää elinvoimaa ja näyttävät täyteläisemmiltä.

Asymmetrinen leikkaus

Asymmetrinen leikkaus on moderni ja trendikäs vaihtoehto ohuille hiuksille. Tämä hiusmalli antaa hiuksille ilmettä ja persoonallisuutta, samalla luoden illuusion tuuheammista hiuksista. Asymmetrinen leikkaus voi olla lyhyempi toiselta puolelta ja pidempi toiselta, luoden mielenkiintoisen kontrastin ja lisäten volyymia hiuksiin.

Vinkkejä lyhyiden hiusmallien ylläpitoon

Lyhyet hiusmallit vaativat säännöllistä ylläpitoa ja huoltoa, jotta ne pysyvät tyylikkäinä ja siisteinä. On tärkeää käydä säännöllisesti parturissa tai kampaajalla pitämässä hiusmalli siistinä ja muodikkaana. Lisäksi kannattaa käyttää hiustenhoitotuotteita, jotka antavat hiuksille volyymia ja rakennetta, sekä välttää raskaita muotoilutuotteita, jotka voivat latistaa ohuet hiukset.

Päätelmä

Lyhyet hiusmallit voivat olla erinomainen vaihtoehto ohuille hiuksille, sillä ne antavat hiuksille volyymia ja rakennetta. Pixie-leikkaus, bob-leikkaus ja asymmetrinen leikkaus ovat vain muutamia esimerkkejä hiusmalleista, jotka sopivat erityisen hyvin ohuisiin hiuksiin. Muista ylläpitää hiusmalliasi säännöllisillä käynneillä parturissa ja käyttämällä oikeanlaisia hiustenhoitotuotteita saadaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta lyhyet hiusmallit ohuisiin hiuksiin. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.