Lyhyet hiusmallit naisille

Lyhyet hiusmallit naisille. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Lyhyet hiusmallit naisille

Lyhyet hiusmallit ovat olleet suosiossa jo jonkin aikaa, ja ne sopivat monille eri naisille. Lyhyet hiukset voivat tuoda raikkautta ja nuorekkuutta ulkonäköön, ja ne voivat olla myös käytännölliset ja helppohoitoiset. Qtime Parturi Kampaamossa tarjoamme monipuolisia lyhyitä hiusmalleja, jotka sopivat eri ikäisille ja eri tyyppisille naisille.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Löydä sopiva lyhyt hiusmalli omaan tyyliisi

Ennen kuin päätät leikkauttaa hiuksesi lyhyiksi, on tärkeää miettiä, mikä hiusmalli sopisi parhaiten juuri sinulle. Lyhyt hiusmalli voi korostaa kasvojen piirteitä ja tuoda esille poskipäitä ja silmiä. Qtime Parturi Kampaamossa kokeneet kampaajamme auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan hiusmallin, joka sopii omaan tyyliisi ja persoonallesi.

Lyhyet hiusmallit eri hiustyypeille

Eri hiustyypeille sopivat erilaiset lyhyet hiusmallit. Esimerkiksi ohuille hiuksille sopivat kerrostetut leikkaukset, jotka tuovat volyymia hiuksiin. Paksuille ja kiharoille hiuksille puolestaan sopivat lyhyet bob-leikkaukset tai pixie-tyylinen hiusmalli. Qtime Parturi Kampaamossa osaavat kampaajamme osaavat suositella sinulle parhaiten sopivan hiusmallin juuri omalle hiustyypillesi.

Lyhyet hiusmallit eri kasvonmuodoille

Eri kasvonmuodoille sopivat erilaiset hiusmallit. Esimerkiksi pyöreille kasvoille sopivat yleensä kerrostetut hiusmallit, jotka luovat pituutta kasvoille. Pitkille kasvoille puolestaan sopivat lyhyet, kasvoja kehystävät hiusmallit. Qtime Parturi Kampaamossa kampaajamme osaavat suositella sinulle juuri omaan kasvonmuotoosi sopivan hiusmallin.

Ajanvaraaminen Qtime Parturi Kampaamoon

Jos olet harkitsemassa lyhyen hiusmallin kokeilemista, varaa aika Qtime Parturi Kampaamoon ja anna ammattilaistemme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan hiusmallin. Voit käyttää kätevää nettiajanvarausta ja valita haluamasi ajan suoraan verkosta. Tervetuloa Qtimeen!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta lyhyet hiusmallit naisille. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.